Inviterer til Klubbklærbyttedag!

Fotball og Håndballgruppa inviterer til klubbklærbyttedag 20.nov på klubbhuset. Innlevering av klubbklær og sko vil være dagen før, 19.nov. Les mer om HVORDAN dette organiseres her!

Det er fotballgruppa som har tatt iniativ til tiltaket, og fått med håndballgruppa på laget.

Vi opplever at flere har meldt inn et behov om et slikt arrangement i lengre tid. Det er flere som forteller om fulle klesskap med klubbtøy som ikke kan brukes lenger, som andre kan gjøre seg nytte av, enten gjennom å «bytting» m/verdikupong, eller å kjøpe for en billig penge 50,- eller 100,- pr plagg. Et slikt tiltak er litt for å balansere det mange opplever som et stort kjøpepress på stadig nytt utstyr i dagens samfunn. Selv om vi også fronter kjøp av nytt tøy i klubbkolleksjon i ene øyeblikket, så vil vi i Langevåg Fotball og Håndball gå foran i så måte å legge til rette for gjenbruk av utstyr til det beste for alle i klubben.

Hvordan organiserer vi dette?

  • Jo, du leverer inn ditt klubbtøy (Umbro eller Hummel) den 19.november mellom 18:00 og 20:00 på klubbhuset. Dette er da klubbgenser, t-skjorter, jakker, bukser og shortser. KUN klubbtøy. I tilegg kan du levere inn fotballsko eller håndballsko. Alt må være rent og helt, det er en forutsetning.
  • For hvert plagg du leverer inn får du en verdikuppong a 50,- eller 100,- som du da kan benytte neste dag når byttingen/salget foregår. Dette vil da foregå 20.nov mellom 18:00 – 20:00.
  • Det er viktig å poengtere at verdikupongen benyttes så langt lageret rekker, til klær/sko, og refunderes ikke. Så det er på mange måter «først til mølla».

Om du så ikke har noen klær du ønsker å levere inn, men vil ta turen å kjøpe noe av det innleverte utstyret så har du anledning til det også. Alt vil koste enten 50,- eller 100,- pr stk, og betales på stedet, kontant eller Vipps.

Om du så kun ønsker å levere inn, og ikke hverken benytte verdikupong eller handle så er det også veldig velkomment! Noen vil uansett få gledelig bruk for ditt utstyr som du ikke trenger lenger.

Skulle vi ha noe til overs ved slutt, så vil dette doneres til veldedige hjelpeorganisasjoner.

Velkommen til LIL-TUN for innlevering 19.nov og bytting/kjøp 20.nov!

Se bildet og PDF vedlegget for mer info.


Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift