Kretsmester og opprykk!

Kretsmester og opprykk til 4.div i boks! Våre gutter feide all tvil til side og banket Godøy 7-0 foran hele 350tilskuere på stadion ikveld! En fantastisk forestilling med festfotball fra start til slutt!

Det var aldri tvil om hvor seiern ville havne. Våre gutter gav full gass fra første sekund. William Dybvik Sunde (dagens beste spiller) dunket inn 1-0 etter kvarteret, før han skled inn 2-0 få minutt etter. Sigurd Dybvik Bøe dundret inn 3-0 på corner og nervene var roet til pause.

I siste halvdel fortsatte våre gutter stormløpet mot Godøy sitt mål og endelig skulle Simon Vågnes få hull på byllen. Etter vell timen spilt økte han til 4-0, deretter fortsatte han med både 5-0 og 6-0 etter 75min. Dagens siste og årets siste målscorer var Eirik Hurlen som fastsatte til 7-0 etter 85min.

Alt i alt en praktkamp av Langevåg. Stort tempo, direkte spill, og enorm innsats var stikkord for kampen. Og med 350tilskuere på plass så ble det en nydelig kveld på stadion.

Vi må gratulerer guttene med fremifrå prestasjon i dag, og sesongen sett under ett. I tilegg må vi gratulerer trenerteamet som virkelig har lagt ned en stor innsats, og selvsagt også støtteapparat som har lagt til rette for gjengen sesongen gjennom.

Med dagens storseier og FK Sykkylven sitt tap mot Skodje ble det også KM-tittel på Langevåg. Hovdebygda tok 2.plassen og følger våre gutter til 4.div.

Vi gleder oss til 2020, 4.div og Langevåg er 100år!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift