- Vi må yte for å nyte!

Torsdag kl 18:30 skal alt avgjøres for A-laget. Vi har loddet stemningen med hovedtrener Svein Arne Sunde like før alt skal avgjøres, på eget gress! Les siste nytt om laget før torsdagen og ikke minst hva den tidligere klubbkjempen tenker om kampen kommende torsdag mot Godøy.

Mattematikken er enkel, med seier over Godøy på Langevåg Stadion kommende torsdag er opprykk til 4.div en realitet. Men en kan også nå målet om 4.div spill i jubileumsåret ved å avgi poeng, selvsagt avhengig av resultatene i kampene til FK Sykkylven (møter Skodje) og Hovdebygda (møter Stranda).

Uansett, fokuset er naturligvis på å gjøre jobben selv og ta tre poeng mot Godøy. Vi har tatt en prat med Svein Arne i forkant av kampen.

Hva er status i gruppa til torsdag? - God stemning, vi får tilbake de som har vært på skoletur i dag tirsdag. Et minus er at Johan kan ha pådratt seg en strekk, men vi avventer til trening onsdag før vi finner en løsning på det. Ellers stort sett skadefri og karantenefri. Vi gleder oss!

Hvordan er spenningen og forventningen til torsdagen? - Vi kjenner det naturligvis på kroppen, du får denne naturlige følelsen av at du ser frem til at det er over. Men det betyr bare at du er klar og har fullt fokus på oppgaven. Vi har et sterkt ønske om å prestere når det gjelder, vi har slitt litt med det tidligere i sesongen, men nå er tiden inne for å bevise at vi er gode nok for et høyere nivå.

Hvordan skal vi slå Godøy på torsdag? - Vi må gjøre som vi pleier, ha fokus på arbeidsoppgaver og være forberedt på alt. Nervene forsvinner naturlig av seg selv i det kampen starter og da er det drøye 90 minutt med maks innsats som gjelder. Ferdighetene har vi, så om vi klarer å kombinere teknikk og hurtighet med hard jobbing så skal det normalt være vanskelig å slå oss. Var en del stang ut i forrige kamp for oss så om det snur seg denne gangen så kan det bli moro.

Hvordan er det å kunne avgjøre dette selv i egen lekegrind? - Vi skulle selvsagt ønske at vi hadde avgjort dette tidligere, men når det først skal avgjøres i siste runde så er hjemmebane en fordel. Det er en stund siden Langevåg spilte en tilsvarende kamp på hjemmebane, så vi håper virkelig det blir feststemning – spesielt etterpå!

Som gammel klubbkjempe har du mye erfaring fra slike anledninger tidligere, Hva blir ditt beste råd til guttene? - Slike kamper som dette er sjeldne. Å spille om opprykk i siste serierunde er veldig spesielt. Dagen og anledningen må nytes til fulle, det er ikke sikkert at det blir flere kamper av denne typen på en stund. Selv har jeg vært med på slike kamper både som spiller og trener – og i begge ender av tabellen! Opprykket til 2 divisjon med Langevåg i 1993 og i 2001 er fantastiske minner. Kampen vi skal spille nå er akkurat en slik kamp – som spiller er dette et minne du vil ta med deg for resten av livet.

Svaret på spørsmålet må være; «gå ut på bana og gjør ditt aller beste. Gjør du en feil, legg det bak deg og tenk på neste situasjon. Hjelp hverandre til å lykkes og still minst like høye krav til deg selv som du gjør til andre. Husk vi må yte for å nyte!

Før Svein Arne avslutter vil han også oppfordre til "Alle på kamp", - Ja det er så kjekt når folk kommer å støtter opp om laget. Vi setter veldig pris på alle som kommer, og kampen på torsdag er enda en flott anledning til å oppleve enda et minneverdig øyeblikk på Langevåg Stadion!

Vi takker Svein Arne for praten, ønsker lykke til og gleder oss til kamp!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift