Målfest mot Aksla!

Opprykkshåpet lever etter A-laget vant hele 7-2 mot byguttene ikveld

1.omg
Alt i alt en svært jevn omgang der enkle mål begge veier var gjennomgangsmelodien. LIL ledet 4-2 til pause. Lil åpnet best og raskt med 1-0 av Simon Vågnes, deretter utlignet Aksla og kampen jevnet seg ut. Men etter halvtimen var Vågnes frempå med to nye fulltreffere på få minutt og vi økte til 3-1. Det skal sies at gjestene hadde et par farligheter før desse målene, med blant annet ball i tverrligger. Uansett, de reduserte til 3-2, før Eirik Hurlen satte 4-2 til pause. Våre gutter var effektive og fikk bra betalt etter spill og sjanser i 1.omg.

2.omg
Etterhvert som omgangen skred frem var seieren stadig nærmere, men banespillet var relativt jevnt og en kunne ikke slå seg helt til ro. Men gledelig så økte vi til 5-2 etter drøyt 80min av dagens beste LIL spiller William Dybvik Sunde og seiern var sikret. Midtstopper Albert Devold tegnet seg også på måltavla med 6-2 før John Ivar Blomvik fastsatte til 7-2 på overtid.

Alt i alt en finfin seier, der våre gutter var gledelig effektive foran kassa. Kampen var nok jevnere en hva resultatet skulle tilsi.

Vi tar med at Louis Reiten Jensen fikk sin debut for A-laget når han kom inn i sluttminuttene, gratulerer!

Dagens beste LIL spiller ble William Dybvik Sunde og han får et gavekort fra Hårkompaniet.

Hovdebygda vant 2-1 mot Skodje og tok tabelltopp ettersom FK Sykkylven spilte 2-2 mot Herd2. Det betyr at vi er likt med FK Sykkylven i poeng, men laget fra møbelbygda er foran på målforskjell, med 6plussmål.

Neste kamp for våre gutter er borte mot Skodje.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift