Storseier mot Volda2

A-laget kom tilbake på vinnersporet etter en soleklar 7-0 seier mot Volda2 ikveld! Kveldens målscorere var Eirik Hurlen3, Simon Vågnes2, Peter Beite Dyb og Albert Devold.

1.omg
Kampen åpnet på dramatisk vis når Volda får ene midtstopperen utvist etter få minutt for det vi anser var forseelse som sistemann. En streng avgjørelse, men dømt er dømt.
Etterhvert fikk våre gutter overtaket mot gjestene, det var ikke drøssevis med sjanser men LIL hadde stort sett god kontroll. Eirik Hurlen åpnet målshowet med en fin heading før samme mann dundret ballen i et fantstisk langskudd til 2-0 Likefør pause.

2.omg.
I denne omgangen fikk vi se et sprudlende hjemmelag som var best i alt. Bra tempo, mange sjanser og flott entusiasme i spillet. Når kampen var over stod det hele 7-0 på resultattavlen. Simon Vågnes noterte seg for to nettkjenninger, før Hurlen scoret sitt 3.for dagen på straffe. Innimellom var også Albert Devold frempå med en strålende stupheading etter nydelig innlegg fra siden. Peter Beite Dyb fikk æren av å fastsette resultatet til 7-0 når han troklet seg igjennom feltet.
Alle innbyttere noterte seg for spilletid, og en av de som markerte seg sterkest var reservekeeper Ludvig Båtnes Moldvær. Volda fikk straffe, den første reddet Ludvig til stor jubel, desverre såg dommer Holen noe ureglementert og straffen måtte tas på nytt, dette var ingen hindring for Ludvig, han slengte seg på nytt riktig og holdt nullen!

Dagens beste LIL spiller var Eirik Hurlen, han får et gavekort fra Hårkompaniet.

Neste kamp er borte mot Herd2 om ei uke.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift