Nyttig førstehjelpskurs

Å kurse våre tillitsvalgte i førstehjelp er viktig for Langevåg IL. Nylig ble det gjennomført førstehjelpskurs med fokus på hjerte og lungeredning, samt bruk av hjertestarter. En nyttig og viktig kveld på klubbhuset.

Det var to spennende timer kursholder Ingrid Tafjord holdt for noen av våre trenere og lagleder i LIL Fotball og Håndball denne kvelden. Her fikk en nødvendig kunnskap rundt hjerte og lungeredning, og ikke minst bruk av hjertestarter. Kurset var lagt opp med både teori og praktiske øvelser.

Å tilegne seg slik kompetanse er viktig, en vet aldri når en får bruk for det, og det skal ikke så mye til å utgjøre en forskjell når en alvorlig situasjon oppstår. I tillegg til nødvendig førstehjelp er selvsagt å ringe 113 helt avgjørende for å tilkalle hjelp.

LIL har en hjertestarter stående i redskapsbua. Den er merket med skilt på utsiden av døren. Og skulle døren være låst så er det i dørkarmen en boks med en "nødnøkkel". Også i Sulahallen er der hjertestarter på plass.

Det blir avholdt et nytt førstehjelpskurs allerede 2.oktober kl 19:00 - 21:00 for alle trenere, lagledere og øvrige tillitsvalgte i LIL. Meld deg på til Vegard@langevagil.no

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift