Uavgjort mot FK Sykkylven

Toppkampen i 5.div mot FK Sykkylven ikveld endte 2-2. Våre gutter ledet 2-0 en periode men gjestene gav seg ikke og tok med seg ene poenget til møbelbygda.

1.omg
LIL var klart best i første omgang, hadde stort sett det meste av spill og sjanser omgangen gjennom. Flere fine muligheter ble skapt og det var fullt fortjent at yngstemann på banen Sigurd Bøe sendte våre gutter i ledelsen 1-0 til pause.

2.omg
Den startet der en slapp i 1.omg. Et fint skudd fra 16-meteren doblet ledelsen til 2-0 og jubelen var stor. Det var Sigurd Bøe som nok engang tegnet seg på målscorerlisten.
Våre gutter produserte flere fine muligheter, blant annet Simon Vågnes og Vinjar Vedde var farlig frempå ved flere anledninger. Men så får gjestene slå inn i feltet, ingen greier å hamle opp med kraftspissen Bengt Hole til gjestene og reduseringen er et faktum etter drøye timen. Derifra får FKS blod på tann og skrur opp tempoet betraktelig, de presser våre gutter i større grad en tidligere og ikke lenge etter snapper samme mann opp et tilbakespill og utligningen er et faktum.
Kampen ebbet etterhvert ut til uavgjort, noe gjestene bør være mest fornøyd med.
Våre gutter hadde muligheter til å sette flere i kassa tidligere i kampen men greidde det ikke og dermed ble en hardt straffet.

En jury på stadion kåret Eirik Hurlen til dagens beste LIL spiller. Han fikk gavekort på hårklipp fra Hårkompaniet for sin innsats.

Neste kamp er borte mot Vigra, og det blir nok en viktig kamp i kampen om en av opprykksplassene. Hovdebygda vant sin kamp mot Vigra 5-1 ikveld og er dermed likt med våre gutter på tabellen. Kun knepent bak på målforskjell.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift