Beite Dyb den store helten!

Når fortvilelsen var som størst etter utligning i siste minutt fra Hasundgot dukket Peter Beite Dyb opp foran mål og sikret en nydelig 4-3 seier for A-laget ikveld!

1.omg
Som i vårkampen var det gjestene Hasundgot som gikk tidlig opp i ledelsen. Etter drøye halvtimen ledet de 0-2 mot våre gutter. Heldigvis fikk Eirik Hurlen redusert like før pause med en vakker lobb over keeper fra 20meter og håper ble tent til siste halvdel.

2.omg
Sigurd Holen headet inn utligningen tidlig, før Peder Raknes spilles fint gjennom og vi går endelig i ledelsen 3-2. Før de dramatiske sluttminuttene starter har vi våre muligheter til å øke og punktere, blant annet ved Albert Devold. Likeså har gjestene noen muligheter der blant annet Johan Nymark er helt oppe i krysset å redder et frispark.
I siste minutt får Hasundgot dødball, denne slår de langt på bakerste stolpe og plutselig er utligningen et faktum. Fortvilelsen var enorm hos våre gutter, men trener Sunde manet gjengen i angrep. Han fikk betalt. Sigurd Holen dribler seg gjennom på siden og dødlinjen, slår hardt inn foran mål, der bredsider Peter Beite Dyb kula i nota, 4min på overtid! Fortvilelsen er snudd til enorm glede blant våre gutter! Dommeren blåser av og seiern er sikret!

Alt i alt en fortjent hjemmeseier,
der 2.omg nok engang ble redningen. Samtidig skal vi være ærlig å si at Hasundgot hadde sine muligheter og var svært nær å snyte oss for seiern.

Dagens beste LIL spiller var William Dybvik Sunde.

Nå venter to bortekamper mot Hovdebygda og Ellingsøy, før topplaget FK Sykkylven kommer på besøk 12.sept.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift