Invitasjon til Sommercamp 2019!

Også i år blir det Sommercamp gjennom hele Juli måned på LIL-TUN. Som i fjor gjennom et samarbeid med Sula Frivilligsentral! Tilbudet er for 6-14år og pågår i perioden 1.juli tom 26.juli! Sjekk bildet og saken for mer informasjon! Dette blir gøy!

Det blir aktvititeter mandag - onsdag - fredag uken gjennom i juli måned, i perioden 1.juli til og med fredag 26.juli.

All aktivitet starter 11:00 og avsluttes 13:00. Det enkelte barn som deltar registrerer seg ved hver eneste økt til en av våre trenere. Som vanlig koster det 40,- pr økt å delta og dette faktureres ut i etterkant av adminstrasjonen. (Om foreldre kan oppgi tlfnr - så sender vi ut "kravet" via Vipps)

Det er ingen påmelding, men bare å møte opp! (Men, om du vet at ditt barn tenker å være med stort sett hele perioden, så kan du gjerne sende mail med kontaktinfo på foreldre og navn på spiller + fakturaadresse/tlfnr til vipps)

Som alle andre år er det trenere fra klubbens egne rekker som står for organiseringer, dette er undommer som ønsker å gi barna gode opplevelser på LIL-TUN. I tilegg til at det blir fotball på hver eneste økt, og så viderefører vi aktivitetene fra i fjo med Diskgolf, Fotballgolf, og Sandvolley/Sandhåndball som ekstra aktiviteter i løpet av uken.

Tilbudet er åpent for alle i LIL Fotball Yngres 6-14år, men spillere fra andre klubber, naboklubber er også veldig velkommen!

Les invitasjonen på bildet eller PDF filen til høyre for nødvendig informasjon!

VELKOMMEN!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift