Cecilie klar for sitt 3.mesterskap for NORGE!

Cecilie klar for sitt 3.mesterskap for NORGE! Lørdag sparkes Fotball VM i gang for kvinner i Frankrike. Vår egen Cecilie Hauståker Fiskerstrand gleder seg til sommerens store høydepunkt, samtidig hyller hun klubben i sitt hjerte, Langevåg IL. Vi har tatt en prat med Cecilie dagen før dagen!

-Jeg gleder meg utrolig masse til at mesterskapet skal sparkes i gang på lørdag forteller Cecilie fra Reims i Frankrike. Den alltid så sprudlende keeperen er virkelig stolt over å være en del av det norske landslaget. Entusiasmen gløder i keeperhanskene og lyser ut igjennom øynene på Cecilie når tenker på mesterskapet som står for døren.
Cecilie er en flott ambassadør for hjembygda og ikke minst moderklubben. Hun benytter hver eneste anledning til å kunne fortelle hvor stolt hun er over sitt hjemsted og Langevåg IL. - LIL er en fantastisk klubb og jeg er så heldig og stolt som har fått vokst opp i den. - Har alltid fått og får fortsatt utrolig masse støtte fra alle i klubben og det setter jeg skikkelig stor pris på!

En annen ting hun trekker frem er at hun er virkelig glad for at FIFA nå utbetaler en kompensasjon til alle klubber som har vært med i utviklingsløpet for spillerne som er en del av troppene i VM. – Det er så utrolig flott at klubbene jeg har spilt for får kompensasjon for spillernes deltagelse i VM, og Langevåg IL som min «moderklubb» fortjener virkelig disse pengene – det gleder meg veldig sier en som alltid smilende Cecilie.

Det er litt uklart hvor mye dette beløper seg til, men kanskje ett sted mellom 10 og 20tusen kan vi forvente å få utbetalt, avhengig av hvor lang VM-deltagelse til Norges fotballkvinner blir. Når vi spør henne om hvor bør disse midlene benyttes så er hun klar i sin tale, – Jeg håper at pengene kan øremerkes tiltak for å utvikle jentefotballen i klubben videre sier Cecilie.

Cecilie er med for Norge i sitt 3. mesterskap på seniornivå. Først var det VM i Canada i 2015, deretter EM i Nederland i 2017, og nå nytt VM i fotballgale Frankrike denne sommeren. Første kamp for Norge er i morgen 8.juni mot Nigeria, deretter møter en vertsnasjonen Frankrike 12.juni, og tilslutt i gruppespillet den 17.juni er det Sør-Korea som står på andre halvdel. Alle kamper starter 21:00 og går på NRK/TV2.

Med dette så vil hele Langevåg IL ønske Cecilie og hele Norges Fotballandslag lykke til med årets Fotball VM!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift