Uavgjort mot Vigra

Uavgjort 2-2 og poengdeling var fasiten etter 90min mot Vigra. Dagens beste LIL spiller Simon Vågnes sørget for målene for våre gutter.

Den første store sjansen i kampen var det gjestene som hadde etter få minutt. Heldigvis gikk skuddet skrått fra 16-meteren i stolpe ut. Våre gutter fikk kampens første nettkjenning. Et strålende angrep endte med et flott innlegg fra David Vågnes til bror Simon Vågnes som headet LIL i ledelse. Ikke lenge etter var samme mann frempå igjen og økte til 2-0.
Men Vigra kjempet seg tilbake med en rask redusering. Utligningen kom likefør pause etter innlegg fra høyre kant rett gjennom LIL forsvaret og til en Vigra-spiller som sklei ballen i nota. 2-2 til pause.

2.omg var det våre gutter som førte i stor grad. Mange fine overganger skapte store farligheter men uten de helt store sjansene. Riktig nok ble noen skudd blokkert i 16-meteren, og ikke minst William Sunde som ble spilt helt fri, men mer eller mindre alene med keeper fra skrått hold gikk ballen over og ut.
Siste 10min var Vigra farlig frempå ved to anledninger, men takket være strålende keeperspill av Johan Nymark og en tverrligger på vårt lag så ebbet kampen ut til 2-2.

Dagens beste LIL spiller ble Simon Vågnes. Han får et gavekort på hårklipp hos Hårkompaniet.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift