Tilbake på vinnersporet!

A-laget vant fortjent 3-0 over Hovdebygda ikveld og er fortsatt ubeseiret i 5.div sålangt. Kveldens nettsus var det William Sunde, Simon Vågnes og Vinjar Vedde som stod for. Banens beste ble Johan Nymark

Vi kan vel på mange måter si at laga hadde hver sin omgang. Våre gutter var klart best i 1.halvdel. Mange sjanser ble skapt, og brødrene Vågnes hadde blant annet hver sin avslutning i metallet. Det var derfor en fortjent 1-0 ledelse til pause etter et fint skudd fra William Sunde. Det skal sies at gjestene også var farlig frempå et par ganger før pause, men Johan Nymark var på allerten og leverte varene.

Siste halvdel var gjestene mye mer på og kampen stod lenge å «bikket». Det hadde ikke vært ufortjent at gjestene fikk mål, men metallet hindret også de fra å utligne i protokollen.
Heldigvis hentet våre gutter ut det lille ekstra og fikk punktert kampen siste kvarteret etter mål av Vinjar Vedde og Simon Vågnes.

Dagens beste LIL spiller var Johan Nymark med noen veldig viktige redninger før LIL punkterte kampen. Han fikk et gavekort fra Hårkompaniet på hårklipp!

Neste uke er det ny hjemmekamp, da torsdag 16.mai med avspark kl 18:30 mot Ellingsøy.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift