Last ned Langevåg IL sin klubbApp!

Last ned appen "Spoortz" i Appstore & Googleplay. I tilegg til klubbinformasjon, nyheter og meldinger så kan du enkelt betale med kort/Vipps og få tilgang til dine betalinger/regninger/avgifter. Du logger inn med din epost(som er registrert i klubben). Trykk «Glemt passord» ved førstegangs innlogging, om du ikke allerede vet ditt passord. LAST NED - det vil enkle hverdagen til både klubb og medlem!

Du finner den i Appstore og Google Play som «Spoortz». Last ned for å få bedre oversikt over regninger, lettere innbetaling, klubbnyheter og mye mer! For å kunne betale regninger via kort/VIPPS så MÅ du laste ned appen! Trykk på glemt passord ved første gangs innlogging.

Du kan oppdatere profilen og husstanden din direkte i klubbappen. Hvis du selv ikke er medlem, logger du inn som ditt barn (med en epost adresse som er registrert i klubben), deretter kan du lage din egen foresatt-profil. Denne kan tilknyttes flere barn så du får full oversikt over barnas aktiviteter og alle regningene samlet på et sted - du kan betale med et enkelt tastetrykk! Bruk funksjonen «Glemt passord» ved førstegangs innlogging om du ikke allerede vet ditt passord.Appen har mange ulike funksjoner, som aktivitetskalender, nyheter, meldinger, medlemskort og ikke minst regninger.

I hovedsak vil den bli brukt mot å publisere felles meldinger til alle i idrettslaget, samt at den vil vise din oversikt over regninger som har blitt betalt eller ligger klar til betaling. Appen gir også muligheter til at du som medlem kan oppdatere personalia som tlfnr – mail m.m.

I tillegg vill den kunne benyttes med en aktivitetskalender som viser større arrangement i LIL – regi.

Den kan også benyttes mot enkelte lag og som intern kommunikasjon i den sammenheng.

Men det aller viktigste er at appen forenkler betalingen av kontingenter og avgifter i stor grad for våre medlemmer, og det tror vi vil være et godt verktøy for både klubb og medlem. Og ellers vet vi at det blir stadig nye funksjoner i appen som vil bli veldig bra!

(Du kan lese litt mer om appen her: http://blogg.spoortz.no/ )

Last ned appen Spoortz i Appstore & Googleplay. Her kan du enkelt betale med kort/Vipps og få tilgang til dine betalinger. Du logger inn med din epost. Trykk «Glemt passord» ved førstegangs innlogging, om du ikke allerede vet ditt passord.

Du kan oppdatere profilen og husstanden din direkte i klubbappen. Hvis du selv ikke er medlem, logger du inn som ditt barn (med en epost adresse som er registrert i klubben), deretter kan du lage din egen foresatt-profil. Denne kan tilknyttes flere barn så du får full oversikt over barnas aktiviteter og alle regningene samlet på et sted - du kan betale med et enkelt tastetrykk! Bruk funksjonen «Glemt passord» ved førstegangs innlogging om du ikke allerede vet ditt passord.

Spørsmål rundt avgifter/regninger tas med mirjam@langevagil.no


Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift