Mange på Grasrotkurs!

Gledelig mange har deltatt på trenerkurs siste tiden. Hele 11stk har i løpet av vinteren deltatt på kurs for LIL Fotball!

Det har vært ei aktiv tid for trenerkurs for flere av våre trenere i LIL Fotball. Ikveld avsluttet 9stk av våre trenere delkurs1 Barnefotball av Grasrottreneren. Kurset har vært arrangert på eget anlegg siste ukene med deltagere fra hele Sunnmøre.

På bildet ser vi f.v. Håvard Dybvik, Anders Østrem, Robert Hjellen, Tryggvi Valdimarsson, Daniel Soewandi, Andre Rudi, Bjarne Fonn, Knut Åkre og Per-Arne Christensen. I helgen som gikk hadde vi også Tor Magne Blomvik og Daniel Soewandi som fullførte delkurs4 Ungdomsfotball av Grasrottreneren på Emblem. I tillegg så fullførte Kim Bjørge kurset Spillerutvikling B ikveld. Utover kurs så har vi også Arnt-Vidar Fiskerstrand, Per-Henning Helseth, Amin Belmachi og Ivar Sværen med på Drømmetreneren som er flere fagsamlinger gjennom sesongen.

Det er utrolig viktig å «trene» trenerne våre med påfyll med kompetanse hevende tiltak som gir en bedre fotballhverdag for både trenere og spillere!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift