Inngår avtale med Sport`n Outlet!

Langevåg IL Fotball og Håndball inngår samarbeidsavtale med den nye sportsbutikken på Devoldfabrikken. Det er her du som medlem får kjøpt ditt klubbtøy fra både Umbro og Hummel. HUSK! Følg link i saken og meld deg inn i kundeklubben til butikken ? alle tilknyttet LIL Fotball og LIL Håndball må gjøre det, det gir klubben bonus, og du som medlem får din rabatt. LES MER!

Ettersom Langevåg Sportscenter avslutter sin virksomhet er vi glade for at vi kan tegne ny avtale med den nye butikken Sport`n Outlet som nå er etablert i bygda, på Devoldfabrikken.

I hovedsak handler avtalen om levering av klubbkolleksjonen fra våre merker Umbro(Fotball) og Hummel (Håndball) til svært fordelaktige priser. Men du som kunde får selvsagt nyte godt av alle de andre gode prisene i butikken på outletvarer. På disse er det konstant minst 30 – 70% rabatt.

Det som er viktig for Langevåg IL er at du registrerer deg som medlem i Sport1 sin kundeklubb, og får knyttet den til klubbavtalen med Langevåg IL. Dette fordi at alle kjøp som våre medlemmer gjør i klubben regnes inn i en totalomsetning som Fotball og Håndballgruppa får bonus på. Så ved å handle på Sport`n Outlet så støtter du både den lokale sportsbutikken, men også Langevåg IL, til akkurat de samme lave og gode prisene som tidligere.

Slik registrerer du deg:

GÅ inn på følgende link à https://sport1.no/bli-medlem?a=82300003

På linken vil du fylle inn navn, adresse, mobilnr, epost og samtykke til at personopplysningene lagres. Dette gjør du kun en gang, og deretter oppgir du kun tlfnr ved handling, i kassen i butikken. På den måten vil kjøpet logges mot Langevåg IL sin klubbavtale. (Husk, alle i familien kan registrere seg

Du som medlem får da følgende rabatter:

  • -25% rabatt på Hummel og Umbro ved hvert eneste kjøp.
  • -30% rabatt på Hummel og Umbro ifb handlekvelder/klubbsalg.
  • -15% rabatt på fotballsko (andre merker en Umbro).

(Det gis ikke rabatt på tilbudsvarer og sportselektronikk)

Når du handler så MÅ du oppgi ditt telefonnr i kassen, og de vil de registrerer ditt kjøp mot ditt kundeklubbmedlemskap.

Britt-Laila Havnegjerde som er godt kjent for de fleste i Langevåg IL er glad for at en fikk på plass en god avtale med Langevåg Idrettslag. – Ja, dette var flott. Vi på Sport`n Outlet vil gjøre alt vi kan for å hjelpe medlemmene i Langevåg IL med å levere det utstyret som det er behov for.I butikken vil det være et eget område for kun klubbkolleksjonen, slik at medlemmene kan til enhver tid få kjøpe det som de ønsker og har behov for. – Vi gleder oss til å ta fatt på samarbeide med idrettslaget, og vi gleder oss til å ønske alle medlemmene velkommen inn i butikken!Tilslutt vil jeg også få poengtere hvor viktig det er at medlemmene registrerer seg og får knyttet opp medlemskapet mot avtalen med Langevåg IL, dette er en fin måte for oss i butikken å kunne gi litt tilbake til idretten i bygda, forteller Havnegjerde entusiastisk!

Klubbsalg: For fotballgruppa planlegges det klubbsalg torsdag 21.mars. I tillegg vil fotballgruppa arrangere lagfotografering i fellesområdet utenfor butikken samme kveld. Dette blir en fin kveld med enkel servering til alle, som vafler, kaffe, saft blant annet. Mer informasjon om både tidspkt og produkt vil komme nærmere, men vi kan allerede røpe at den nye klubbgenseren (ny farge!) blir kjempepopulær! (Informasjon vedr klubbsalg for håndball vil komme senere)


Vi i Langevåg IL Håndball og Fotball er strålende fornøyd med å på plass en avtale som ivaretar vårt behov både som klubb, og for våre medlemmer!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift