Therese Slyngstad og Åge Rimstad tildelt prisen Årets Medlem!

Hovedstyret i LIL tildelte under årsmøtet Therese Slyngstad og Åge Rimstad prisen Årets Medlem for sin enorme innsats for klubben i 2018. De to har lagt ned en enorm jobb for både fotball og håndballgruppa i flere år og er virkelige verdige vinnere av prisen. Les hele begrunnelsen her.

Begrunnelse Åge Rimstad:

Vi har i håndballgruppa flere veldig engasjerte medlemmer men i 2018 var det spesielt en som stakk seg ut med sitt alltid positive vesen, sier aldri nei og hjelper til overalt hvor det er behov. Enten det være seg å steppe inn som trener for andre lag det være seg på treninger eller i kamp, bidra i sportslig utvalg, legge planer og engasjere andre rundt seg.

Han har i hele sin sportslige karriere vært i Langevåg både som spiller men også i de siste kanskje 20 årene som trener, og da gjerne for flere lag i samme sesong. I 2018 har denne personene tatt seg av alt som har med treningstider å gjøre, søke kommunen og fordele disse til alle våre lag. Fikset påmelding av lag til seriespill, ansvar for å koordinere samarbeidet med vår nye samarbeidstrener Marcus Quist her snakker vi planlegge trenerforum, keepertreninger, posisjonssamlinger, innkallinger til treninger og sørge for innkjøp av utsyr osv. Han sitter også i samarbeidsutvalget med de andre klubbene for å videreutvikle dette samarbeidet. Ikke minst så er han en veldig god samtaleparter der mange gode ideer blir klekket ut og planer blir lagt og ikke minst gjennomført. 2018/19 sesongen er han trener for våre 2004-05 jenter en god gjeng på 17 jenter og der bryr han seg veldig mye om at jentene skal føle mestring og ha god sportslig og menneskelig utvikling, han er rettferdig, ærlig og alltid til å stole på. Han har ikke noe verv i håndballstyret, men med sitt brennende hjerte for Langevåg bidra han i stor grad og i langt større grad enn de fleste. Han er vel det man godt kan kalle en ildsjel, mer eller mindre født og oppvokst i klubben og med et kjempestort hjerte for Langevåg.

Hovedstyret tildeler Åge Rimstad prisen som Årets Medlem 2018.

Begrunnelse Therese Slyngstad:

Denne personen kan med rette beskrives som en ekte ildsjel i vår klubb. Hun er et stort arbeidsjern som har stått på både for lag og klubb i mange år. Som lagleder i fotballen er hun personen som har kontroll på alt, hun ordner opp og er enkel å samarbeide med, både for teamet rundt laget, men også for klubben administrativt. Hun er punktligheten selv og når loddlister skal deles ut eller leveres inn, bortekamper organiseres, eller lag skal meldes på så har hun stålkontroll.

Denne dama er en pådriver for å ivareta alle, et verdisett alle rundt lagene hun er involvert i deler. Hun er en hærlig blanding av omsorgsfull og bestemt, alt til det beste for de som er rundt. Utover å ha et "smalt" fokus på eget lagsnivå så har hun et fantastisk fokus på hele klubben i form av sitt store engasjement for kioskdriften i fotballgruppa.

VI er stolte over at kiosken vår er åpen, og vi er glade for inntektene, selv om mange bidrar så hadde det aldri gått uten at Therese er med å drar lasset. Alt dette er hverdagen for Therese, hun tar også glatt en feriedag eller fridag fra jobb til å klargjøre kiosken til et arrangement, eller annet, det er fantastisk. Attpåtil så har hun også andre verv i klubben. Håndballgruppa nyter også godt av engasjementet, hun er også en av laglederne til samme jentegruppe som i fotballen, og legger sin sjel i den jobben også. Vi kan vel trygt si at Therese jobber seint å tidlig for LIL, enten det er fotballsesong, eller håndballsesong.

Med sitt smittende engasjement, omsorgsfulle vesen og positive humør, så fortjener hun virkelig å tildeles prisen Årets Medlem.

Hovedstyret tildeler Therese Slyngstad prisen som Årets Medlem 2018!
Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift