Stolte årsmøtepapirer er klar!

Kommende mandag 4.februar kl 19:00 er det klart for årsmøte på klubbhuset. Her legges ut de tradisjonelle årsmøtepapirene med årsmeldinger, valg, saker og ikke minst klubbens regnskap. Det vitner om et år med stor aktivitet, og god kontroll på økonomien. Les mer og last ned papirene her!

LAST NED Årsmeldinger, innstillinger til valg, m,m og Regnskap i PDF filene til høyre på siden.

Klokken 19:00 kommende mandag 4.feb er det altså klart for årsmøtet i Langevåg IL. Dette er klubbens øverste organ der du som medlem oppfordres til å ta turen. Her får du innblikk i hva som har skjedd i 2018, styrenes arbeid og ikke minst hvordan klubbens penger og inntekter er brukt.

LAST NED Årsmeldinger, innstillinger til valg, m,m og Regnskap i PDF filene til høyre på siden.

Det skal også deles ut priser til personer som har utmerket seg i året som har gått, prisen Årets Medlem er en fin gest som hovedstyre deler ut ved årsmøtet.

Iforbindelse årsmøtet så vil det også være en sekvens der Jostein Håland fra hovedstyret vil si noen ord om det forestående jubileum i 2020. Da er nemlig Langevåg IL 100år. I den forbindelse er det påbegynt et arbeid med en jubileumsbok. Håland m.fl danner en komitee som ønsker både innspill og tanker om arbeidet med boka.

Vi oppfordrer altså alle våre medlemmer, og ikke minst alle trenere, lagledere og øvrige tillitsvalgte til å ta turen til klubbhuset, kommende mandag kl 19:00.

Det blir servering av god bakelse, og leskende drikke.

Velkommen!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift