LIL Fotball: GODT NYTTÅR!

2018 er inne i sine siste timer og 2019 står for døren. En liten nyttårshilsen tar vi oss tid til.

Det er på sin plass å takke alle for den store innsatsen for klubben etter enda et år.

Alle våre frivillige, trenere, og ellers andre ressurser som bidrar for at LIL Fotball skal kunne opprettholde sitt store aktivitetsnivå år etter år. Vi blir stadig flere aktive, vi blir stadig flere frivillige, familien blir større.  Det er fint det! Tusen takk til alle dere som står på, sent og tidlig, i solskinn, i regnvær, i storm, og i kulde. Takk for innsatsen også i 2018!

For at ting skal gå rundt er vi også helt avhengig av våre sponsorer og støttespillere, tusen tusen takk for deres bidrag til fotballen i Langevåg. Støtt våre sponsorer, de støtter oss!

Foreldre og deres engasjement er også en av våre viktigste hjørnesteiner i klubben. Vi takker alle som bidrar, alle som møter opp og heier, alle som kjører til kamper, alle som...ja,  alle som etterlever foreldrevettreglene rett å slett. Uten foreldredeltagelse er klubben ingenting. Tusen takk til dere!

Hvem er vi til for? Jo, for alle våre spillere, helt fra 5år og opp til vår eldste på våre seniorlag. En stor takk for et 2018 med innsats, tilstedeværelse, nysjerrighet, temperament, humør og ståpåvilje. Vi skal være så gode vi kan både på og utenfor banen, være gode og stolte LIL-jenter og gutter rett og slett! Fortsett, fortsett! Takk for flott innsats!

2019 står for døren og ny sesong banker på, vi gleder oss!

Et riktig godt nyttår til alle, og takk for det gamle.

-V-

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift