LIL-jenter på Talentleir!

I helga har vi hatt med fire LIL-jenter på den årlige talentleiren Sunnmøre Fotballkrets arrangerer.

Årets Talentleir for jenter i regi av Sunnmøre Fotballkrets har fra torsdag til søndag hatt aktiviteter for by- og kretslagene i jenteklassene. Flere treninger for dag, teorisamlinger, kamper og sosialisering har stått på programmet, med overnatting på flotte Høddvoll stadion. Hødd sitt A-damelag stod for servering av alle måltider.

Viktoria Fiskerstrand (keeper) og Ellen Tafjord var på kretslag J14. Alva Fiskerstrand og Jenny Fylling på kretslag J15.

Alle Langevågsjentene gjorde en flott innsats og hadde gode prestasjoner gjennom hele helgen. Kampene ble spilt mot kretslag fra Sogn og Fjordane og Nordmøre/Romsdal.

Langevåg IL var også representert med kretslagstrenerne Svein Arne Sunde og Ivar Sværen.

I tillegg deltok våre trenere Per Henning Helseth, Amin Belmachi og Arnt Vidar Fiskerstrand på «Drømmetrenaren» på Høddvoll denne helga.

Langevåg IL setter pris på vi har både spillere og trenere med i kretslagsaktiviteter, og håper at de alle bringer med seg gode og positive erfaringer tilbake til klubben og enge lag.

På bildet ser vi flotte jenterepresentanter for Langevåg IL – f.v: Viktoria Fiskerstrand, Alva Fiskerstrand, Jenny Fylling og Ellen Tafjord.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift