Invitasjon til Sommercamp 2018

Som tidligere år blir det et tilbud gjennom juli måned på LIL-TUN. I år skifter dette navn fra de tradisjonelle sommertreningene til "Sommercamp 2018" pga utvidet tilbud og samarbeid med Sula Frivilligsentral! Tilbudet er for 6-13år og pågår i perioden 2.juli tom 27.juli! Sjekk bildet og saken for mer informasjon! Dette blir gøy!

Det blir aktvititeter mandag - onsdag - fredag uken gjennom i juli måned, i perioden 2.juli til og med fredag 27.juli.

All aktivitet starter 11:00 og avsluttes 13:00. Det enkelte barn som deltar registrerer seg ved hver eneste økt til en av våre trenere. Som vanlig koster det 40,- pr økt å delta og dette faktureres ut i etterkant av adminstrasjonen.

Det er ingen påmelding, men bare å møte opp!

Som alle andre år er det trenere fra klubbens egne rekker som står for organiseringer, dette er undommer som ønsker å gi barna gode opplevelser på LIL-TUN. I tilegg til at det blir fotball på hver eneste økt, så er det nytt av året at vi utvider og tar med Diskgolf, Fotballgolf, og Sandvolley/Sandhåndball som ekstra aktiviteter i løpet av uken.

Tilbudet er åpent for alle i LIL Fotball Yngres 6-13år, men spillere fra andre klubber, naboklubber er også veldig velkommen!

Les invitasjonen på bildet eller PDF filen til høyre for nødvendig informasjon!

 

VELKOMMEN!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift