Lager Programblad og setter opp Infoskjerm!

Etter flere år uten Programblad jobber nå fotballgruppa med å få dette klart til sesongstart. Her blir det presentasjon av klubben og bedrifter som vil være med å støtte Langevågsfotballen. Videre skal en også sette opp en 50` infoskjerm på stadion som også skal være en fin arena for bedriftene å markedsføre seg på, eller viktig klubbinfo! Har du en bedrift som vil være med å markedføre seg og støtte Langevågsfotballen? Se mer info!

Programbladet 2018:

Programbladet blir i A5 format og vil inneholde en fin presentasjon av Fotballgruppa. Forrige uke tok en lagbilder av alle lag, og i tilegg til det får du et innblikk i aktiviteten for året. Bladet skal distribiueres ut til alle postkasser i Langevåg som vi håper bygda setter stor pris på!  Programbladet er selvsagt også et av flere viktige økonomiske tiltak, og en ypperlig mulighet for din bedrift å markedsføre seg og vise at en er med å støtter opp om det viktige arbeidet LIL Fotball gjør.

Infoskjerm på stadion:

Vi setter opp en infoskjerm i 50-tommer på stadion. Denne skal vise nyttig klubbinformasjon og bilder, men markedsføre bedrifter/sponsorer som kjøper reklameplass som vil "rulle å gå" kontinuerlig på skjermen dag etter dag, året igjennom. Skjermen vil være strategisk plassert slik at alle som går innom stadion, eller mot rekreasjonsområdet på Vasset  hver time, hver dag, hver mnd passerer skjermen. Med 350spillere, med 700foresatte, med tilskuere, med motstandere, med turgåere mfl  som er innom stadion flere ganger i uken året igjennom så blir det mange mange passeringer og øyner som vil se skjermen i løpet av et år.

Vil din bedrift være med?

Priser Programblad:

- 1/4 side = 750,-

- 1/2 side = 1500,-

- 1side = 3000,-

- Videre er det mulig å kjøpe side nr 2 og nest siste side til 7500,- pr stk.

Priser Infoskjerm:

- 1/4 side = 750,-

- 1/2 side = 1500,-

- 1side = 3000,-

(prisene er for et års visning av bedriftslogo på skjermen)

Send en e-post og logo til: Vegard@langevagil.no med ditt ønske og du er med å støtter klubbens viktige arbeid, takk!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift