Tore Havnegjerde ny Æresmedlem i LIL!

Dette var kvelden for å hedre de som virkelig fortjener det. Under årsmøtet ikveld ble en ny æresmedlem utnevnt, Tore Havngjerde fikk tildelt velfortjent heder og ære etter lang og tro tjeneste for klubben i hans hjerte. Vi gratulerer!

Om vårt nye æresmedlem ble følgende lest opp:

Vedkommende som ikveld skal hedres har vært engasjert i Langevåg Idrettslag i en årrekke.  Personen har innehatt en rekke verv i klubben, både som leder, trener, men også vært sentral som spiller i en «mannsalder».

Personen har lagt ned en enorm innsats både på og utenfor banen og vært en ekte klubbpatriot. Vi kan vel trygt si at Langevåg IL er i hans hjerte. Hans største bidrag gjennom årene har vært gjennom sentrale verv i ulike styrer i klubben, spesielt fotballgruppa, både senior og yngres har fått nytte godt av hans store engasjement og kjærlighet for klubben. I tilegg har han hatt ei svært fremtredende rolle i hovedstyret gjennom mange år, og tatt del i mange viktige og store saker i klubben.

Liv og røre på stadion og store arrangement er noe han liker veldig godt, å se at ting skjer, og ikke minst at pengene ruller inn til klubbkassa gjennom store arrangement får personen til å smile helt rundt! Derfor var denne personen primus motor i flere år under SunnmørsCup som Fotballgruppa arrangerte med bravour.

I sitt verv i Hovedstyret gjennom mange år som blant annet nestleder har vedkommende ivret for å sette LIL i godt lys og drive klubben fremover med fokus på felleskapets beste. Personen er kjent for et sterkt engasjement for klubben og opptatt av dei sunne og gode verdiene idrettslaget betyr for lokalmiljøet i Langevågen.

Med et smittende humør med smilet på lur, men også med tydelige og klare meninger er han et medlem som LIL med rette er stolte over å ha i klubben.

Det er med den største ære at vi ber årsmøtet om tilslutning til å utnevne Tore Havnegjerde til æresmedlem i Langevåg IL

Vi gratulerer Tore med velfortjent utmerkelse!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift