Refleks til alle!

Fotball og Håndballgruppa deler nå ut refleks til alle sine aktive. Det er viktig å jobbe med holdninger som handler om å komme seg trygt, til å fra kamper og treninger. Refleks er i den forbindelse et viktig virkemiddel!

Det hele kom i stand med at Fotballgruppa bestemte seg for å gjennomføre et tiltak knyttet til «Trygge Rammer» i Kvalitetsklubbprosjektet. Som kvalitetsklubb er fotballgruppa forpliktet til å jobbe med tiltak som omfavner våre aktive også utenfor banen. Å dele ut refleks til alle aktive var i så måte et viktig tiltak nå i mørketiden. Etter hvert så kom en også frem til at her måtte en involvere håndballgruppa da de har mange aktive som reiser til og fra sine aktiviteter i Sulahallen etter mørkets frembrudd hver eneste dag.

Budskapet med tiltaket er å fremheve viktigheten av å bli sett i mørket og at et LIL-refleks (og andre refleks!) kan være en god forsikring for nettopp dette!

For å få realisert dette prosjektet var vi avhengig av gode sponsorer, og selvsagt spilte Sulaposten og Conta på lag og støtte tiltaket med nødvendige kronasjer mot logo på reflekset! Takk!

Lagledere i håndball og fotball vil dele ut refleks i tiden som kommer!

På bildet over ser vi Josefine fra J2010 Fotball og spillere fra J2004 Håndball som har fått refleks!

 

BRUK Refleks!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift