Fotball: Svein Arne Sunde hovedtrener for A-lag Damer!

Det er en glede å presentere Svein Arne Sunde som hovedtrener for Langevåg sitt A-lag Damer! Svein Arne er en velkjent person i fotballmiljøet og med sin bakgrunn vil han garantert kunne gjøre en flott jobb for damefotballen i LIL. Det er også gledelig å fortelle at Svein Arne får et stort team rundt seg, så rammene for laget er absolutt på plass.

I apparatet rundt laget blir han godt hjulpet av sine medtrenere Karl Ole Sandvik og Christian Dybvik, samt Herbjørn Moen som har bidratt for laget de siste åra også vil være med i miljøet å hjelpe til. I tilegg blir Tone Engeseth med videre, hun har hatt stødig hånd om lagledervervet i mange år og fortsetter sitt gode arbeid.

Med andre ord så er rammen for laget gode. Svein Arne går til oppgaven med motivasjon og lyst til å bygge videre opp damefotballen i Langevåg.

Når det gjelder spillerstallen så har vi ikke fått noen andre signal om at de fleste er med videre, samt at vi håper og har fått antydninger om spillere er i tilgang. 

Team A-lag Damer 2012

Hovedtrener: Svein Arne Sunde

Trener: Karl Ole Sandvik

Trener: Christian Dybvik

Hjelpetrener: Herbjørn Moen

Lagleder: Tone Engeseth. 

(Ellers har også Gunnar Fenne vært med å bidratt i "alle" år, og vi håper og tror at han også blir å se i miljøet videre) 

Svein Arne overtar skuta etter fjorårets trener Ruben Brandal, samt Roy Vadseth som var med store deler av sesongen og det er på sin plass å takke disse for den store innsatsen de har lagt ned.

Det kalles herved inn til spillermøte Søndag 8.jan klokken 19:00, så da er det bare å møte opp!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift