Fotball Junior: Igor Kostic juniortrener 2012

For fotballmiljøet så er det rimelig kjent at juniortreneren for 2012 er ansatt for en god tid tilbake. Dette erIgor Kostic, med seg får han fjorårets trener Christian Jensen i teamet.

Det er en glede å presentere disse to som trenere for årets juniorlag. Igor skal være hovedtrener, godt assistert av Christian Jensen. 

Igor har nå bodd i Langevågen snart et år med samboer og barn, han jobber hos HI Giørtz. I 2011 hadde Igor en rolle i yngres med fokus på keeperøkter og ekstra treninger, i tilegg til at han var tett på A-laget som kampleder/assistent. Han er fotballfagelig sterk og vi forventer og tror at han vil gjøre en god jobb med laget.

Årets juniorlag har en stor stall, der mange vil også spille på A-laget.  Det kan bli aktuelt å melde på et lag i 6.div for å greie å gi alle kamptilbud igjennom sesongen. Dette laget vil Christian Jensen være hovedansvarlig for.

Det er veldig bra at trenerappratet rundt juniorlaget er på plass, det som gjennstår nå er å få på plass et støtteapparat med lagledere/oppmenn. Samtidig må vi også få takke Svein Arne Sunde og Christian Dybvik for jobben de har lagt ned for laget, disse går nå over i andre oppgaver i klubben.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift