Verdige Fair Play vinnere!

Langevåg Fotball Senior setter Fair Play høyt, verdier og gode holdninger er viktig i vår klubb. Et ledd for å fremme dette i 2011 var å opprette «Årets Fair Play Spiller» på våre to seniorlag, samt juniorlaget.

De tre vinnerne var som følger:

 
Årets Fair Play Spiller – Herrer: Vinjar Vedde (23)- Denne karen har grunnsett med gode verdier som smitter over på de som er rundt han. Vinjar er en lagspiller som setter laget i fokus og alltid opptrer på en voksen og forbilledlig måte på og utenfor banen.
 
Årets Fair Play Spiller – Damer: Kathrin Holen (16)- Denne unge jenta er et godt bilde på Fair Play. Med sine gode holdninger og positive væremåte på og utenfor banen er hun en god spiller og ikke minst en god venn for sine lagkamerater. Hun viser respekt for dommere, med og motspillere og er en spiller som har Fair Play sine grunnverdier langt inn under huden.
 
Årets Fair Play Spiller – Junior: Robin Granhei(17) Her har vi en energisk og flott fyr. Han er ærlig og real ovenfor med og motspillere og opptrer på og utenfor banen helt etter Fair Play sine grunnleggende verdier, der respekt er i fokus. Robin er en flott fyr som sprer positivitet rundt seg og er en viktig person for lagmiljøet.
 
Alle dei tre prisvinnerane fikk overlevert et Gavekort fra vår utstyrsleverandør B.Rongve. Vi gratulerer dei alle med velfortjent utmerkelse.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift