Flott fotballavslutning!

I helgen avholdt seniorgruppa sin årlige fotballavslutning med julebord og påfølgende prisutdelinger. Et klubbhus som var badet i julestemning, der julefarger, pynt og stemningsfull musikk var ingrediensene som la til rette for en perfekt kveld for vel 80gjester.

Først av alt må vi takke komiteen som hadde lagt ned et flott arbeid for å arrangere denne flotte kvelden. Huset var pyntet fra topp til tå og en kunne trekke til seg så mye julestemning en bare ønsket selv.  Godt å vel 80gjester var pyntet og klar for en minnerik kveld på klubbhuset. For mange var nok kveldens høydepunkt prisutdelingen for de ulike lagene våre.
Årets Spiller Herrer: Albert Devold (18) – Albert har hatt en flott og stabil sesong, han har trent godt og vært solid året igjennom. En verdig vinner!
Årets Spiller Damer: Mari Engeseth(16) – Mari er ei tøff jente som aldri gir seg, hun har vært motstanderens skrekk året igjennom og gått foran som et godt eksempel hele sesongen.
Årets Spiller Junior: David Vågnes (18) – David er en spiller som har vært en av dei mest toneangivende på juniorlaget i år. Han har også spilt flere kamper for A-lag herrer og utviklet seg til å bli en spennende spiller for fremtiden med sin enorme hurtighet og innsatsvilje.
Årets Spiller Herrer Sulaposten: Viglundur Einarsson(28), har samlet jevnt å trutt god score på spillerbørsen. Med sin tøffe og kontante spillestil så er han klart en av lagets viktigste spillere.
Årets Spiller Damer Sulaposten: Liv Solveig Vadseth(16), stabilt god igjennom hele året. Har jobbet og stått på sentralt på midten med stor kapasitet trass i ung alder. Har et godt blikk for spillet og er definitivt en spiller å følge med videre.
 Vi gratulerer prisvinnerne me fortjent heder og ære!
Det ble også foretatt kåringer for årets Fair Play Spiller på lagene, se egen sak for dette.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift