Vegard - Årets unge leder i Norsk Fotball 2011

Under cupfinalehelgen i Oslo ble vår egen daglige leder hedret med prisen "Årets unge leder 2011" av Norges Fotballforbund. Trass i ung alder så har Vegard rukket å fått mye erfaring sålangt i fotballen, hele 12år sammenhengende har han hatt trener og lederverv i MSIL, Sunnmøre Fotballkrets, Norges Fotballforbund, Idrettskretsen, og nå i vår egen klubb Langevåg IL.

Fra Norges Fotballforbund sine sider har vi sakset følgende:

Fredag 3.nov ble årets lederseminar arrangert på Ullevaal og i den forbindelse ble to priser delt ut. I kategorien "årets unge leder" var det Vegard Eikrem fra Langevåg IL som stakk av med seieren.

- Vegard er uredd og beslutningsdyktig, han har pågångsmot og et smittende humør, i tillegg til god organisasjonsinnsikt. Han er også flink til å se de som er rundt seg og har evne til å ta ansvar, heter det i juryens begrunnelse.

Gir ytterligere motivasjon

Eikrem er 27 år og hatt mange verv, blant annet i NFFs ungdoms- og lederutvalg. Moderklubben er Mauseidvåg & Solevåg IL. I fjor gikk han over til å bli daglig leder i Langevåg IL.

- Det er en stor ære og fantastisk kjekt å få anerkjennelse. Jeg har engasjert meg mye og vært med i ulike verv siden jeg var 15 år, både trener- og lederoppgaver. Denne prisen gir masse inpirasjon og motivasjon til det videre arbeidet, sier Eikrem til fotball.no.

Han stortrives i rollen som daglig leder.

- Det å få være en del av et stort fellesskap og treffe mange folk gir meg veldig mye. Det er et flott miljø å være i, mener han.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift