G16: Reisebrev Norway Cup - Day Seven!

Fredagen var siste dag før avreise hjemover lørdag, den ble nyttet godt i alle ledd! "The day of fun" får du her beskrevet av Eirik og Naranth!

The last day in heaven!
På den siste dagen av vår fantastiske tur til Tigerstaden valgte vi å dele oss i to. Britt Laila, Ruben og Tore tok med den ene gruppen til Tusenfryd , mens den andre gruppen valgte å bli med Vegard til Sletta for å få med seg den meget spennende semifinalen mellom Langevåg J14 – Valder J14. Dessverre slapp våre jenter inn et mål i sluttminuttene og drømmen om en finale i den prestisjefulgte turneringen ble knust.  Deretter fikk Vegard tak i billetter til Vip’en på Sletta ,der hans gjengen  fikk spise så mye magen holdte blant Norway Cups mest celebre;). Men Vegard hadde flere overraskelser på lur og tok oss med til Ullevaal – Norges lekegrind. Der fikk vi en omvisning rundt stadion med besøk på kongetribunen, innbytterbenkene og ikke minst fikk Cecilie sjekke om hun var komfortabel med sin framtidige plass i landslagsgarderoben. Vi fikk også bryne oss på en quiz i fotballmuseet, der outsideren Vegard stakk av med seieren med hele 12 rette(!) Shopping var neste stopp på programmet og etter noen timer med vandring i Bogstadveien kom de fleste hjem til hotellet med poser i hendene. Etter noen timer på hotellet var det duket for et festmåltid på Egon for å nyte de siste timene av den fantastiske uken sammen med VERDENS BESTE LAG!
-Naranth-
Ti av spillerne tok bussen til tusenfryd ca. klokka 10. Der gikk vi rett opp til Speed Monster som oppvarming for SpinSpider. Men det viste seg at det var noen tekniske problemer, så vi gikk for å finne et annet alternativ. Men selvfølgelig begynte det å regne, så vi måtte ofre sveisen uansett hvor vi dro. Etter noen turer begynte folk å bli sulten, så vi fant oss noe mat før vi gikk ut igjen i regnet. De siste timene ble det mange våte turer i karusellene før vi avslutta med SpinSpideren.  Når vi kom ned derifra, sprang vi ned for å rekke bussen. Den første bussen var stappfull, så vi valgte å vente på den neste. Noen var heldig med å finne seg en sitteplass, mens noen måtte stå. Etter den trøtte bussturen var det en kvalm gjeng som ville tilbake til hotellet for å dusje og slappe av litt. Når vi kom i resepsjonen såg vi at Vegard og de andre hadde kommet tilbake. Vi gikk opp på romma og dusja, og noen sovna også. Når slappingane våkna, gikk vi ned og tok T-banen til Jernbanetorget. Der gikk vi på Egon og fikk bestille det vi ville for ca 200 kr. Det gikk for det meste i ”Black and White” hos spillerne. Etter den gode maten tok vi med oss heliumballonger ned mot T-banen, og kom oss trygt hjem til Helsfyr. Dette var slutten på ei perfekt uke med en perfekt gjeng.
-Eirik-
 
Hilsen Naranth og Eirik.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift