G16: Reisebrev Norway Cup - Day Six!

Nok en ny og fartsfylt dag i hovedstaden for Guttelaget. Desverre så ble det exit mot et godt fysisk lag fra sagaøya, men dagen har gitt andre opplevelser også. Rom 702 gir deg et innblikk!

Dagen begynte som vanlig med frokosten. Tidligere i uka har vi spist rundt klokken ni, men i dag var bordet dekket til klokken åtte! Etter frokost måtte vi pakke bagen ganske kjapt. Avreise fra lobbyen var klokken 08.30. Litt over klokken 09.00 ankom vi Rustad. Det var lett å se at laget var nervøs før kamp. Vi åpnet nervøst, men også med full innsats. Men dessverre, dei islandske hestene klinka inn to mål før pause og to etterpå og dermed var eventyret over for denne gang. Uansett, vi er storfornøyd med innsatsen og selv om skuffelsen var å tilstede så var den ikke så vanskelig å svelge utover dagen. Etter hvert som vi hadde gjort unna vår kamp var det G14 sin tur, den så vi med stort engasjement og heldigvis så vant dei etter ekstraomganger.
Vi reise så tilbake til hotellet, kjøpte oss litt boller og næring på veien før vi utpå ettermiddagen satte kursen for Ekebergsletta og J14kamp. Den ble høydramatisk, men heldigvis så blei det nok en LIL seier og dermed semifinaleplass! VI GRATULERER! Dessverre for G14 så rauk dei mot Søgne fra Kristiansand, men en meget flott innsats av også den gjengen! Innimellom alle kampene så fikk vi også fortært et godt middagsmåltid i Norges største restaurant denne uka, Ekeberghallen. Det var Laks vs. Sosakjøtt, så vidt vi observerte så var det kjøttet som vant og alle mager ble mette.
Når alt var over på Sletta så sprintet vi bokstavelig talt mot sentrum, dvs mot trikken til Nationalteatheret og derifra galopp til Aker Brygge for å rekke kinoen Hangover2. Selv om dei eldste i følget (Tore, Vegard og Ruben) sleit litt mens vi løpte så kom vi svette og inni kinosalen og fikk overvære en artig film med sprøe skuespillereJ.
Før vi kom tilbake til hotellet fikk dei vanlige sjansen til å kjøpe seg et par cheeseburgere til kveldsmat på Mcdonalds. Dei sveltne ulvene med Markus i spissen fikk virkelig fylt opp magen nok engang for en knapp 20-kroning!
Kvelden blei avsluttet som vanlig med et infomøte om neste dag, fredag er det Tusenfryd som står på menyen for dei fleste, mens dei andre vil sikkert få med seg kampen til jentene på Ekeberg blant annet…!
Nå er det påtide å legge seg, nattlua har jeg lagt igjen hjemme så får prøve å sove så godt jeg kan!
Hilsen 702 Cecilie – Høna(?) i flokken!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift