G16: Reisebrev Norway Cup - Day Two!

Søndag var første dag av årets NC, guttelaget har hatt en innholdsrik dag der opplevelsene har gått slag i slag på og utenfor banen. I dagens reisebrev får vi et tilbakeblikk på dagen fra rom 722!

Dagen begynte klokken 09.30 med frokost.  Der spiste alle et godt måltid, unntatt Didrik som vanlig ikke spise så masse. Etter litt avslapping på rommet reiste vi for å spise lunsj. Deretter dro vi opp på sletta og såg på kampen til J14. Mot slutten av kampen begynte vi å skifte til kamp-klær, fordi vi skulle spille kamp mot Skeid. Det blei som vanlig lett match for Langevåg. Etter mål av Didrik, Eskild og Markus vann Langevåg  3-0, og vi gikk svett og fæl ned for å spise middag i Ekeberghallen. Der kunne vi velge mellom jegergryte og noe med kylling i. Alle fikk pressa i seg mat, til og med Didrik.
 Etter at alle var ferdigstappa gikk vi rundt på sletta mens vi venta på å ta lagbilde. Vi satt oss ned og såg på jentene som gikk forbi. Vi såg ingen 10’ere, men der var noen som nærma seg 8. Når vi var ferdig å leite gikk vi og tok lagbilde. Det var gjort på 2 minutt.
Vi tok en stappfull buss tilbake til hotellet, og alle såg fram til å dusje. Vi fikk også litt tid til å slappe av foran tv’en. Når noen ville henge drakta ut av vinduet klarte Vetle å miste iPhonen ned fra 7. etasje. Vi hadde fått beskjed om å møte i resepsjonen klokka 8, for å finne ut ka vi skulle ta oss til på kvelden. Vi bestemte oss for at vi skulle dra til sentrum og se om vi kunne finne en kino. Der kunne vi velge mellom to filmer. Det endte med at halvparten så Limitless og den andre halvparten så Super 8.
Når vi skulle tilbake til hotellet, tok vi T-banen. Der laga Vetle strippe-show for alle passasjerene før vi gikk til ro på hotellet.  

Med hilsen Eirik, Didrik og Carl Fredrik på rom 722!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift