HUSK Medlemskontigenten 2011!

En stor jobb er lagt ned for å få oppdatert medlemsregisteret til LIL. Nå nylig har årets medlemskontigenter for Langevåg IL blitt sendt ut. Husk å betal i tide!

For kort tid tilbake ramlet et brev med årets medlemsskap ned i postkassen din. Du har enten fått en faktura for din ene aktive som er medlem i LIL, eller for hele familien som er medlem i LIL. Alså to forskjellige typer medlemsskap er sendt ut:

Aktiv 1000,-  (for de som kun har en aktiv i familien, der øvrige i familien ikke er medlem i LIL)

Familiemedlemsskap 1500,- (for de med flere aktive, samt øvrige i familien som er medlem i LIL)

Om du har korrigeringer til det som er sendt ut så send en mail til post@langevagil.no

Medlemskontigenten er en viktig inntektskilde for driften av hele idrettslaget. Om du ved en feiltagelse ikke har fått tilsendt årets medlemskontigent, så ta kontakt med post@langevagil.no.

Det har blitt lagt ned en stor jobb for å oppgradere medlemsregisteret til LIL, da dette ikke har vært ajourført på flere år. En har på mange måter måtte starte helt på begynnelsen og dermed har dette vært en meget tidkrevende jobb. I denne omgang så er medlemskapet sendt ut til alle våre aktive med tilhørende familier. Øvrige aktuelle medlemmer som ikke har aktive tilknyttet LIL har vi ikke i vårt register pr.dato (i hovedsak gjelder dette støttemedlemmer). Denne store jobben må vi starte på over ferien, slik at vi får knyttet til oss flest mulig medlemmer også fra denne målgruppen.

Ønsker du å bli medlem i LIL? ta kontakt på post@langevagil.no

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift