Vardeløpet ? Vakkert, men slitsomt!

Det var perfekte forhold som ventet de vel 80deltagerne ved årets Vardeløp. ?Vær og føre? var utmerket og det hele ble en slitsom men flott opplevelse!

Som vanlig var det start ved Devold området der den 8km lange løypa gikk forbi Rådhuset og Friheim før en kunne løpe inn porten ved Langevåg Stadion og ta fatt på den tøffe stigningen mot Vardane.
Årets løype var litt lenger en tidligere da den gikk en sløyfe bortom Grøthornet før en satt kurs mot toppen og mål. Før en hadde komt så langt hadde deltagerne fått god drikke på to stasjoner, både ved Vonhytta og likefør Sulanissen var det forfriskninger i solskinnet på veien mot toppen.
Den som forflyttet seg raskest fra start til mål var Øystein Halvorsen som stilte i klassen M23-39. Halvorsen sprang fra alt og alle med en imponerende tid på 46:38. Den raskeste kvinna var Marianne Opsahl fra Jessheim. Den raskeste Sulalendingen blant herrene var Andrew Sunde fra Eikrem med 50:25. De to damene fra Sula som deltok kom seg opp på småpene 1:01:18 ved Angelique Helset og kun 12år gamle Selina Kristoffersen på 1:05:40.
Vinnerne for både kvinner og menn var storfornøyd med løpet og damen fra Jessheim var fra seg av beundring av løypen og omgivelsene på Sulafjellet.
Trygve Holm og Kåre Bakken er noen av frontfigurene for arrangementet, og de begge var storfornøyd med gjennomføringen og gledet seg allerede til neste årJ
Ellers var også flere personligheter fra LIL med i årets løp med gode tider, se ellers resultatlisten i høyre hjørne for detaljer.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift