3mål av Johann Bjørn og uavgjort mot Blindheim!

Fredagkveld spilte A-lag herrer toppkamp borte mot Blindheim. En spennende kamp endte til slutt 3-3. Våre gutter ledet 2-0 tidlig, men hjemmelaget tok igjen, og gikk opp i ledelsen i 2.omg. Heldvigs ordnet sørget Johann Bjørn Valsson for poeng med sitt 3.mål for dagen.

Kampen åpent forrykende, tidlig så ledet Langevåg 2-0 etter målkongen Johan Bjørn Valsson hadde puttet på. Men så slipper en Blindheim inni kampen, og roter det hele til slik at de får utligne til pause. Like etter pause går Blindheim opptil 3-2 og dermed har de ledelsen både i målprotokollen og på tabellen. Men våre gutter ville det annerledes, Glenn blir holdt i feltet og det blir straffe som Johann Bjørn setter i mål. Det blir dermed poengdeling og 3-3.

- Vi er best første 35min av kampen, men slipper Blindheim for enkelt til slik at de utligner før pause. 2.omganen prøver vi, skaper mange sjangser, men Blindheim får gå opp til ledelsen, så det var veldig kjekt at vi fikk vårt 3.mål for dagen 10min før slutt forteller trener Viglundur Einarsson. - 80min av kampen spiller vi veldig bra synes vi, utenom de 10 siste før pause, guttene står på og jobber for andre og leverer en bra kamp. - Vi prøvde det vi kunne for å få seiersmålet i sluttminutta, men alt i alt er vi fornøyd med uavgjort og 1poeng avslutter Viglundur.

 

Laget:

Egil-Jonas-Alber-Viglundur-Kristoffer-Øyvind-Kristian-Hans Egil-Arne-Johann-Glenn.

 

Mål: Johann Bjørn 3mål

Gulekort: Kristian, Viglundur og Johann.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift