"Kong Carl" reddet poenget!!

"Uret til dommeren viser 3min på overtid, da tar han sats, han letter, han flyr å flyr, ballen stusser hans hode, via keeper, og rett i nota!" Gledesscene er på CLS er enorme, guttelaget fikk lønn for strevet og fikk kjempet til seg uavgjort mot Aafk etter at "Kong Carl" Fredrik Holen fikset biffen 3min på overtid.

Vi ble vitne til en jevn forestilling  på tippeligaarenen torsdag kveld. Begge lag kjempet innbitt på hver eneste ball og ønsket ikke å tape kampen.

Det var hjemmelaget Aafk som fikk første ball i nota, et knallhardt skudd fra 17m suser igjennom den oppstilte muren og rett i mål. Våre gutter rister av seg skuffelsen og ikke lenge etter er det innlegg fra siden, det flikker Sebastian Nordal inn bak målvakten til Aafk og vi er like langt. Resultatet holder seg til pause, og er forsåvidt greit. Kan vel ta med at Langevåg trolig ble snytt for en klokkeklar straffe midtveis i omgangen når Sebastian blir meid ned av keeper på hjørnet av 16m, men dommeren valgte å ikke blåse i den situasjonen.

2.omg var ikke ulik den første, mye kjemping i midtbaneleddet og lite sjangser til begge lag. Egentlig så var det kun en stor sjangse til hvert av lagene utenom målene. Aafk kom fri på bakerste stolpe, men Sturla parerte perfekt. I sluttminuttene kom Langevåg sin kaptein Markus Erdal fri i 16m men fra skrått hold går skuddet ut.  Men det ble også noen mål i denne omgangen, heimelaget får gå oppi ledelsen i starten på omgangen når de spiller seg fri og alene med keeper i 10-12meter fra mål. Til tross for ledelse til Aafk så gav våre gutter aldri opp, de jobbet å sleit kampen igjennom, og når en ikke greidde å spille seg frem til så mange sjangsene så var det dødball en måtte håpe på. Og 3min på overtid får LIL frispark fra 25meter, ballen blir slått rett inn mot mål, og hvem andre en Carl Fredrik Holen stiger høyest å stusser ballen i nota via keeper og dermed poengdeling og sluttresultat 2-2!

Gleden over målet var enorm, og det var fult fortjent og et riktig bilde av kampen med uavgjort. Onsdag var det Aafk sitt A-lag som kunne juble i sluttsekunda mot Hødd, i dag var det Langevåg...mot Aafk.

- Veldig artig å få sette inn dette målet forteller en alltid glad og sprudlende Carl etter kampen.

Hovedtrener Hallgeir Austnes manet troppene til innsats kampen igjennom og var også fornøyd, - Vi jobber hardt og får betalt i sluttsekunda, godt jobba av guttane. -Ej hadde vel strengt tatt gitt opp men så kjem Carl Fredrik flygende som en jumbojet i lufta og sørger for nettsus,  kjempegreier seier en velfornøyd Austnes.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift