Fortjent seier mot MSIL

Årets første lokaloppgjør ble tilslutt en fortjent seier til Langevåg. Vår eminente storscorer Johann Bjørn Valsson ordnet biffen og sørget for at LIL tok med seg 3 velfortjente poeng hjem. Det var en kamp med spenning og nerve igjennom 90minutt, der LIL totalt sett halte i land en fortjent seier.

Det var knyttet store forventninger til årets første lokaloppgjør. Et sted mellom 300-400 tilskuere var møtt frem og sørget for å skape ei fin ramme rundt kampen. Det er kjekt å se engasjementet og klubbfølelsen slike kamper skaper. Lagene marsjerte inn med hver sine ballgutter i hånden fra MSIL og LIL.

1.omgang var en jevn affære der begge lag hadde sine perioder og målsjanser. Hellevik og Brekkan var farlig frempå for MSIL ved noen anledninger, mens David Vågnes og Johann Bjørn Valsson hadde de største farlighetene for LIL. Alt i alt en jevn omgang der lagene byttet litt på å føre kampen.

2.omgang tok LIL komandoen fra første spark og MSIL ble løpt i senk i perioder. Gultrøyene skapte flere sjangser, nevnte Valsson på blandt annet et farlig frispark som gikk i tverligger, og Glenn Sagdahl som headet utenfor fra kloss hold. Ikke ufortjent etter et trykk mot MSIL målet kom kampens eneste mål. Valsson får ballen på venstre flanke, skjærer inni banen, driller av noen MSIL spillere og knuser ballen nede ved stolperota fra vell 16m til enorm glede i LIL leiren. Målet holdt helt inn og dermed en gledelig seier for LIL gjengen.

Banens beste i dag var nok soleklart vår eminente trener og spiller Viglundur Einarsson. Han styrte troppene solid og stoppet MSIL sin farlige angrepstrio gang på gang.

Alt i alt en artig opplevelse med slike lokaloppgjør, dette skaper identitet, engasjement og masse fotballinteresse lokalt. Kampen var tett og spennende hele tiden. Det er slik vi ønsker å ha det. Med dagens seier ligger Langevåg på tabelltopp noen timer, før kampen mellom Godøy-Valder i morgen Lørdag.  Vår motstander og nabo MSIL har et godt lag som vil garantert bite godt fra seg resten av sesongen. Takk for kampen MSIL!

Laget:

Egil-Kristoffer-Viglundur-Albert-Jonas-Kristian-Hans Egil-Øyvind-David-Glenn og Johann Bjørn.

Benyttede reserver: Robert H og Roar Hide.

Mål: Johann Bjørn Valsson

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift