Langevåg Fotball i medvind! Postiv Kick Off med 70stk tilstede!

Selv om både junior og damelaget har tjuvstartet serien allerede så var det klart for KICK OFF 2011 torsdag kveld på LIL-TUN. Styret inviterterte til en hyggelig kveld for aktive og tillitsvalgte, og gledelig møtte nesten 70personer opp.

Intensjonen med kvelden samling var å skape en felles forståelse for det som skjer i Langevåg Fotball Senior, og ikke minst skape gode relasjoner mellom aktive og tillitsvalgte. Rett å slett bli kjent.

Styreleder Ole Bjørn Humlen loset gjestene stødig igjennom kveldens program som inneholdt feks:

- Gjennomgang av alle verv, org.kart, hvem gjør hva i styret, og hvem er hvem.

- Alle i styret presenterte seg og fortalte litt om sine oppgaver og ansvarsområder.

- Gjennomgang av styrets oppgaver, forventninger og ikke minst om budsjett. Årets budsjett for LIL Fotball Senior beløper seg til 1MILL.

- Trenerne for A-lag Dame, A-lag Herre og Junior fikk presentere status i sine lag og forventninger til sesongen.

- Medlem av sportslig utvalg Reidar Vågnes fortalte litt om status sålangt i klubben og veien videre, med fokus på å skape treningsmiljø og stolthet for klubben.

- Daglig leder Vegard Eikrem presenterte hvem LIL Fotball Senior har inngått sponsoravtale med, og hva dette innebærer for klubben. Det er viktig å vise at vi representerer en klubb, og gjør dette med stolthet ovenfor våre sponsorer.

- Av andre ting som ble nevnt flere ganger var dette med å ta vare på anlegget og garderober. Det er særdeles viktig å rydde opp etter seg, her har vi nok mye å lære alle sammen.

- Ellers blei det også satt stort fokus på Fair Play, det er viktig at vi opptrer på en god måte på og utenfor banen. Spillere, ledere og trenere i Langevåg IL skal gi alt, men alltid utøve Fair Play. Det fortjener dette denne idretten som vi er så glad i!

I forlengelsen av dette med Fair Play så er det valgt ut en FP-rep på Dame(Karoline Fenne), Herre(Kristian Moldvær) og Junior(Christer Sunde) som skal være være et forlenget ledd innimot de enkelte spillergruppene. En ser for seg også å premiere en FP spiller i de tre lagene ved sesongslutt!

Alt i alt en flott og miljøskapende kveld, der det var gledelig mange tilstede som skapte ei flott ramme på klubbhuset. Vil også rette en takk til Marthe Gjethammer som stod på å stekte ferske sveler og baket kake som bevertning. Dette smakte fortreffelig.

Styreleder Ole Bjørn Humlen var en glad og positiv mann etter møtet, - Ja dette var virkelig kjekt, utrolig samlende for hele organisasjonen og inspirerende.En ting er sikkert, Langevåg Fotball er klar for serierstart 2011, og fly flate så vi gleder oss!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift