Vågnes - Vi må dyrke forskjellighet!

Onsdag var det klart for tillitsvalgtsamling for alle i Langevåg IL. Vår egen, og velkjente Reidar Vågnes holdt et engasjerende og godt foredrag der han la vekt på idrettens betydning for samfunnet, og ikke minst hvordan vi skal sette sammen gode team!

De som hadde møtte opp til foredrag fikk valuta for ”pengene”. Vågnes fortalte engasjerende om idretten sine muligheter for å kunne bidra til å skape gode oppvekstvilkår for barn og unge. 
Idretten formidler sunne og gode verdier som betyr mye for den enkelte, men også i utviklingen av sterke og gode lokalsamfunn fortalte Vågnes.
Ellers var også Vågnes innom hvordan vi skal jobbe sammen, i team og hvordan vi utvikler oss sammen. Vågnes la stor vekt på at det er en stor styrke med forskjellighet, og at ingen kommer fremover om en har kun likheter. – Vi må dyrke forskjelligheten manet en engasjert Vågnes om i sitt foredrag for en lydhør forsamling.
En hyggelig og kjekk kveld på klubbhuset der de som var tilstede fikk nyttig påfyll og flere ting å reflektere rundt som en kan ta med seg i både idrett og arbeidshverdag.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift