Kunstgressbanen er grønn igjen!

Etter godt over 10dager med snødekt kunstgressbane tok fotballstyrene ikveld grep og leide inn hjelp til å rydde banen for snø!

Etter en periode med kvit bane og utfordrende forhold på grusbanen så kan vi med glede fortelle at kunstgressbanen er ryddet for snø ikveld. Ved hjelp av en vellvillig Rolf Østrem og Emblem Fotball som stilte opp på kort varsel så ble banen ryddet for snø på knapt 2timer.

Tidligere har en ikke villet brøyte banen, årsakene til dette er enkelt å greit at en ikke har hatt tilgang på godt nok utstyr som ikke var en fare for dekket og ikke minst har snømengdene vært såpass store at det ikke har vært gjennomførbart. Denne gangen var det ikke så masse snø, og kombinert med perfekt utstyr ble det gjennomført på en glimrende måte.

En annen avgjørende faktor for at det gikk så bra var at alle har respektert forbudet mot å gå på og benytte kunstgressbanen når snøen kom. Dermed ungikk en å trakke ned snøen, som kunne skapt mye is.

Nå er banen ryddet for snø, der er noe finkornet snø/is krystaller ned i selve dekket, det er spennende å se om dette ikke fryser til og blir hardt.

Om noen lurer, så koster utstyret som Emblem har 600tusen. Dette innebærer en traktor, brøyteskjer, snøfres og børster.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift