Mye som skjer i helga!

I helga setter A-laget og G13 kursen over Ørskogfjellet og nordover i fylket vårt for å måle krefter med blandt andre Træff og Rival! Det er selvsagt også håndballkamper i Sulahallen, der blandt annet herrelaget skal møte Røros til 3.div kamp lørdag 16.30.

Et følge på 22 personer reiser fredag til Molde for  å gjennomføre ei treningshelg for A-laget herrer. Guttene skal trene i økt i Årølia ikveld som er en oppvarmet kunstgressbane, før de møter 4.div lagene Rival og Træff2 Lørdag og Søndag.

Hovedtrener Viglundur Einarsson gleder seg til helgens tur, - Det blir viktig å få trent skikkelig fredag, men også få god kamptrening mot god motstand dei andre dagene.

- Helga gir også flotte muligheter for å bygge laget sammen sosialt. - Vi skal bo på Kviltorp Camping, i hytter og sjøhus, og det ser vi frem til!

Gutter 97 skal også i samme retning som A-laget, riktig skal dei skal til Kristiansund for å delta på ei Eliteturnering.

Håndballherrene skal også ut i ny kamp i helgen, dei får besøk av "langveisfarende". Trønderlaget Røros tar turen til Sulahallen og 3.div oppgjør 16.30 Lørdag.

 

Vi ønsker alle god tur og lykke tilL!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift