Juniorlaget vant 3-1!

G19 spilte Søndags morgen en viktig kvalifiseringskamp til 1.div mot Spjelkavik. Guttene stod på fra start til mål og vant fortjent 3-1 etter mål fra trioen på bildet!

1.omg åpnet perfekt, Langevåg lot ballen trille og beina bevege. Dette gav mye flott spill, gode pasninger og vending av spill, og ikke minst god struktur i lagdelene. Det var da ikke ufortjent at LIL tok ledelsen. Øyvind Humlen slår presist inn mot bakerste stolpe der Albert Devold presist stanger ballen i nota! Siste 15min av omgangen var ikke noe særlig, våre gutter slet veldig med strukturen og lot Spjelkavik få komme inni kampen. Heldigvis holdt ledelsen seg til pause.

Første del av 2.omg var også noe uryddig, men sakte men sikkert kom en mer og mer inni kampen. Riktig nok så utlignet Spjelkavik tidlig på et gjennomløp, men våre gutter vist god lagmoral og jobbet beinhardt siste del av omgangen. Dette betalte seg i to mål, signert av Sondre Vågnes, og Marius Salen. Sistnevnte scoret på hodet idag, som sist kamp, og står med 2mål på to kamper allerede.

Alt i alt en god opplevelse, guttene leverte en bra kamp. Periodevis veldig bra, og periodevis med stort forbedringspotensial.

Neste kamp er nå mot Åheim, trolig blir kampen avviklet i Langevågen. Dato er uvisst enda. Det er veldig gjevnt i pulja, Spjelkavik, Langevåg, Hareid og Skarbøvik har nå 3poeng, (Sif med kun en kamp spilt), samt Åheim med 0poeng.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift