2 x Izatullah reddet poeng for G16

Guttelaget spilte i morgentimene lørdag ny kvalikkamp i Sunnmørshallen. Motstander FK Sykkylven, og laget fra møbelbygda gav våre gutter en hard kamp om poengene.

Kampen åpnet jevnt, der begge lag var frempå i starten. Stor innsats og masse vilje så ut til å være resepten fra begge lag. Det var FKS som gikk opp i ledelsen etter 15min i 1.omg. Spissen snappet et tilbakespill og satte ballen i mål. Resten av omgangen var stillingskrig, der målsjangsene ikke florerte nevneverdig.

2omg tok våre gutter over mye og stanget mye mot FKS forsvaret. Men det var likevell FKS som fikk omgangens første mål, et flott innlegg fra kanten ble kontant ekspedert i nota til 2-0. Dette fikk LIL til å tenne litt til, og omtrent direkte fra avspark tråklet Izatullah Ahmadzai seg igjennom midtbanen og klinker ballen i krysset fra 20m som gav en viktig redusering. LIL presset hardt på, og det var ikke ufortjent at samme mann utlignet til 2-2 på straffe etter at Eirik Sandvik ble felt innenfor 16-metern.

Guttelaget står nå med 4poeng og to kamper igjen å spille mot Herd og Ellingsøy. Veien mot 1.div blir blir mer og mer åpen etter en god poengfangst sålangt.

Søndag morgen 09.00 skal G19 ut i en nøkkelkamp mot Spjelkavik. Med seier mot Vika har våre gutter for fult meldt seg på i kampen om å få spille i det gjeveste selskap. Med tap så blir mulighetene langt mindre.

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift