Tap for G19

Juniorlaget skulle følge opp gårsdagens seier for guttelaget. Men et tøft og innsatsfylt Hareid lag ville det annerledes desverre. Marius Salen(bildet) ble lagets målscorer

Kampen åpnet på værst tenkelig måte. Hareid får frispark på 16m og klinker ballen i nota bak en sjangseløs LIL keeper. Og om ikke det var nok, ikke lenge etter får Hareid straffe og dermed 2-0. En kraftlig kalddusj for våre gutter, dette preget mye av 1.omg som var rotete. Noen sjangser hadde vi selvsagt, men mål før pause ble det desverre ikke.

Siste halvdel ble betydelig bedre, en fikk større bredde og sjangsene begynte å komme sakte, men sikkert. Allerede etter 1.min av 2.omg hadde Marius Salen en kjempeheading like over på hjørnespark. Spiss for dagen, Martin Volle hadde også sine målsjangser, men heorisk innsats og blokkering av Hareid spillerne satte en effektiv stopper for mål. 10min før slutt kontret Hareid inn et mål, før Marius Salen fikk pynte på resultatet i sluttsekunda.

Alt i alt en litt skuffende start på kvaliken for juniorlaget, men vi vet de kan bedre og kan rette opp inntrykket allerede neste søndag mot Spjelkavik, 09.00 samme sted.

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift