Seier for G16

Guttelaget spilte idag sin første av kvalik-kampene til 1.div. Motstander idag var Hareid, kampen ble tøff men det var tilslutt ingentvil hvem som kunne stikke av med seier og 3poeng.

Kampen åpnet perfekt for våre gutter, etter avspark går Langevåg rett i angrep og donker ballen i mål! Gleden var stor blandt alle i Sunnmørshallen! Men Hareid viste seg å være et lag med innsats, og dei kjempet LIL ut av stilen i i 1.omgang. Til pause var det 3-3, etter at Hareid hadde snudd kampen og hatt ledelsen flere ganger. Første halvdel var svak fra LIL, både i angrep og forsvar.

Siste omgangen rettet våre gutter opp intrykket og eigde stort sett ballen hele tiden. Hareid var knapt nok over midten og LIL kunne fortjent putte på med både ett og to mål før dommeren altså blåste for fulltid og 5-3 til Langevåg. Temperaturen var også høg til tider, der enkelte på motstanderlaget gikk litt for langt og ble belønnet med både gule og røde kort.

Dagens trenerduo Ruben Brandal og Stig Skaar var to fornøyde karer etter kampen, - Etter en litt svak 1.omg kom vi sterkere tilbake i 2.omg og vant fortjent. All ære til guttane som jobbet og sleit kampen igjennom.

En perfekt åpning på kvaliken for guttelaget, målscorere idag var Didrik Havnegjerde, Izatullah Ahmadzai, Markus Erdal, Sebastian Nordal og Eskild Åkre.

I morgen fortsetter Juniorlaget, også dei mot Hareid  avspark 17.20. Måtte det også bli siger!

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift