Kjøp Sesongkort og bli med i Skåringsklubben!

Seriestarten er her snart og det er tid for å sikre seg både sesongkort tilA-lagets hjemmekamper og ikke minst bli med i skåringsklubben til støtte for seniorfotballen!

Last ned Langevåg IL sin klubbApp!

Last ned appen "Spoortz" i Appstore & Googleplay. I tilegg til klubbinformasjon, nyheter og meldinger så kan du enkelt betale med kort/Vipps og få tilgang til dine betalinger/regninger/avgifter. Du logger inn med din epost(som er registrert i klubben). Trykk «Glemt passord» ved førstegangs innlogging, om du ikke allerede vet ditt passord. LAST NED - det vil enkle hverdagen til både klubb og medlem!

Snart sesongstart!

Hele 40trenere og lagledere var tilstede på kveldens sportslige forum. Her var det rom for diskusjon og viktig informasjon før sesongstart!

Mange på Grasrotkurs!

Gledelig mange har deltatt på trenerkurs siste tiden. Hele 11stk har i løpet av vinteren deltatt på kurs for LIL Fotball!

Treningsweekend på Frøya

I helga har A-laget vært på treningsweekend på Frøya! 18spillere har gjennomført tre gode treningsøkter under fantastiske forhold i fotballhallen der. Alt i alt dager med sosialt samvær og topp opplegg. En ekstra takk til Salmar som har sitt hovedsete på Frøya og er en av fotballgruppas viktige sponsorer.

Vant Kiwi-Cup!

G14 deltok fredag på Kiwi-Cup i Ørsta. Det ble en svært spennende og innholdsrik kveld for våre gutter. Når siste spark var gjort så stod de igjen med pokal som vinner av turneringen etter å ha møtt Ørsta i en tett og jevn finale!

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langevåg IL

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift