Velkommen til Årsmøte 4.feb kl 19:00

Det kalles inn til årsmøte i LIL 4.februar kl 19:00 på LIL-Tun. Saker til styret sendes fortløpende og senest 14dg før årsmøtet.

LIL Fotball: GODT NYTTÅR!

2018 er inne i sine siste timer og 2019 står for døren. En liten nyttårshilsen tar vi oss tid til.

Kretstinget 2018

LIL Fotball har i helga vært representert på kretstinget til Sunnmøre Fotballkrets.

Ny medarbeider på plass!

Mirjam Alnes (38) er nå ansatt som ny administrasjon og regnskapsmedarbeider. Stillingen er 60% og er likt delt mellom Hovedstyret og Håndballgruppa.

- Takk, og bra jobba alle sammen!

I dag arrangerte fotballgruppa miniturnering 6-9år på stadion. Det var mange i sving for å gjøre dagen mulig, en stor stor takk til alle våre dugnadsarbeidere i ulike funksjoner, både før, under og etter arrangementet. Klubben er utrolig glad for alle som er så positive til å gjøre en jobb for felleskapet i klubben, men som mest av alt er for alle våre kjekke og flinke fotballbarn! En stor takk til gjestende lag for besøket og velkommen tilbake! Til tross for en relativt lang og fyldig regnbyge såg vi mange smil og fine fotballøyeblikk! Bra jobba, alle sammen!

Oppstart Fotball 5-åringer 29.august 17:00!

Vi gjentar suksessen fra tidligere og starter med fotballtilbud for bygdas 5åringer. Onsdag 29.august går vi alså i gang med tilbudet! Velkommen til LIL, store og små:) Les mer for info om registrering m.m.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langevåg IL

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift