Beite Dyb den store helten!

Når fortvilelsen var som størst etter utligning i siste minutt fra Hasundgot dukket Peter Beite Dyb opp foran mål og sikret en nydelig 4-3 seier for A-laget ikveld!

Oppstart Fotball 5-åringer 28.august 17:00!

Vi gjentar suksessen fra tidligere og starter med fotballtilbud for bygdas 5åringer. Onsdag 28.august går vi altså i gang med tilbudet! Velkommen til LIL, store og små:) Les mer for info om registrering m.m.

Storseier mot Stranda!

Det blei tilslutt storseier i første kamp etter sommerferien for A-laget. Stranda måtte tilslutt gi tapt og våre gutter vant helt fortjent 4-0 på bortebane.

En eventyrlig fotballsommer

En eventyrlig fotballsommer er i ferd med å gå inni høsten, siste del av sesongen. For de som har tilknytning til fotballen i Langevåg så har det vært noen aktive solmåneder med kula. Det er bra. En blir glad av slikt. Det er slik det skal være, det er ingen selvfølge, men når en ser tilbake så ser en med glede over at våre gutter og jenter får gode opplevelser sammen, også om sommeren.

Suksess på Norway Cup!

Langevåg IL stilte med hele 5lag under verdens største fotballturnering i Oslo. Med to jentelag i 16 og 15årsklassen, det samme på guttesiden i tillegg til et G19 lag så telte troppen med spillere og ledere 80stk fra LIL.

FK Fyllingsdalen ble for sterke for G19

Kvartfinalen ble siste stopp for G19 under årets Norway Cup. FK Fyllingsdalen ble for sterke etter ekstra omganger.

Beite Dyb sendte G19 til kvartfinale!

G19 fortsetter å imponere i årets Norway Cup. Etter seieren mot Hønefoss var det Melhus som ventet, der ble det en nydelig seier!

G15 røk i 1/8delsfinalen

Dessverre så røk også G15 ut av Norway Cup etter tap mot Brage Trondenes.

G16, J16 og J15 røk ut.

Snipp Snapp Snute så var eventyret for J15,G16 og J16 ute.

Eventyret fortsetter!

Prestasjonene til våre gutter og jenter på Norway Cup fortsetter i stor stil. Alle våre lag leverer og er klar for nye kamper torsdag i A-sluttspillet, deriblant to kvartfinaler.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langevåg IL
Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift