Seier mot Ellingsøy!

Det ble en finfin seier og perfekt opplading til nasjonaldagen. Våre gutter kan gå i tog med hodet hevet etter at Ellingsøy ble sendt hjem med 4-0 på vår flotte og solfylte stadion ikveld!

16.Mai: Fotballens nasjonaldag!

Med hjemmekamp for A-laget mot Ellingsøy 18:30 og flere aldersbestemte kamper så er du velkommen til fotballfest på LIL-Tun dagen før dagen! Se oppsettet!

Tilbake på vinnersporet!

A-laget vant fortjent 3-0 over Hovdebygda ikveld og er fortsatt ubeseiret i 5.div sålangt. Kveldens nettsus var det William Sunde, Simon Vågnes og Vinjar Vedde som stod for. Banens beste ble Johan Nymark

Uavgjort mot Hasundgot

Etter den flotte seriestarten forrige uke ble det bokstavelig talt litt mer kladdeføre i snødrevet mot Hasundgot ikveld. Etter spilte 90min ble det tilslutt 2-2 og poengdeling, med scoringer fra Eirik Hurlen og Peter Beite Dyb.

4-0 seier for A-laget!

Det ble en fortjent 4-0 seier for A-laget i serieåpningen mot Stranda.

Kjøp Sesongkort og bli med i Skåringsklubben!

Seriestarten er her snart og det er tid for å sikre seg både sesongkort tilA-lagets hjemmekamper og ikke minst bli med i skåringsklubben til støtte for seniorfotballen!

Last ned Langevåg IL sin klubbApp!

Last ned appen "Spoortz" i Appstore & Googleplay. I tilegg til klubbinformasjon, nyheter og meldinger så kan du enkelt betale med kort/Vipps og få tilgang til dine betalinger/regninger/avgifter. Du logger inn med din epost(som er registrert i klubben). Trykk «Glemt passord» ved førstegangs innlogging, om du ikke allerede vet ditt passord. LAST NED - det vil enkle hverdagen til både klubb og medlem!

Snart sesongstart!

Hele 40trenere og lagledere var tilstede på kveldens sportslige forum. Her var det rom for diskusjon og viktig informasjon før sesongstart!

Mange på Grasrotkurs!

Gledelig mange har deltatt på trenerkurs siste tiden. Hele 11stk har i løpet av vinteren deltatt på kurs for LIL Fotball!

Treningsweekend på Frøya

I helga har A-laget vært på treningsweekend på Frøya! 18spillere har gjennomført tre gode treningsøkter under fantastiske forhold i fotballhallen der. Alt i alt dager med sosialt samvær og topp opplegg. En ekstra takk til Salmar som har sitt hovedsete på Frøya og er en av fotballgruppas viktige sponsorer.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langevåg IL
Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift