Fellesøkt med MSIL for J2012

Tirsdag hadde J2012 hos LIL og MSIL fellestrening for å øve til neste års 5-er fotball!

Målfest mot Aksla!

Opprykkshåpet lever etter A-laget vant hele 7-2 mot byguttene ikveld

Kjøp festivalpass til Jugendfest med Langevåg IL

KJØP Festivalpass til JUGENDFEST gjennom LANGEVÅG IL og støtt oss samtidig! NB! Følg vedlagte link.

Seier for A-laget!

A-laget fortsetter jakten på opprykk. Kampen mot Herd2 resulterte i 3-1 seier og en viktig tre-poenger i tetstriden av tabellen!

Storseier mot Volda2

A-laget kom tilbake på vinnersporet etter en soleklar 7-0 seier mot Volda2 ikveld! Kveldens målscorere var Eirik Hurlen3, Simon Vågnes2, Peter Beite Dyb og Albert Devold.

Nyttig førstehjelpskurs

Å kurse våre tillitsvalgte i førstehjelp er viktig for Langevåg IL. Nylig ble det gjennomført førstehjelpskurs med fokus på hjerte og lungeredning, samt bruk av hjertestarter. En nyttig og viktig kveld på klubbhuset.

Tap mot Vigra

A-laget gikk på et 5-1 tap borte mot Vigra ikveld. Utifra spill og sjanser så lyger resultatet, men det er målene som teller og desverre for våre gutter gikk det ikke veien.

Uavgjort mot FK Sykkylven

Toppkampen i 5.div mot FK Sykkylven ikveld endte 2-2. Våre gutter ledet 2-0 en periode men gjestene gav seg ikke og tok med seg ene poenget til møbelbygda.

Debut i Toppserien for Katarina!

I helgen som var fikk «vår egen» Katarina Dybvik Sunde sin debut for Toppserielaget Arna-Bjørnar. ? Det var en kombinasjon spenning, sommerfugler, glede og mange andre følelser i kroppen på engang forteller en smilende og stolt langevågsjente. Vi har tatt en prat med den ferske toppfotballspilleren fra Langevåg.

FK Sykkylven og toppkamp neste!

Torsdag 12.sept 18:30 kommer serieleder FK Sykkylven på besøk, i det som er et klassisk toppoppgjør i kampen om opprykksplassene til 4.div. - Vi gleder oss til et durabelig oppgjør forteller Svein Arne Sunde entusiastisk!

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langevåg IL
Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift