Cecilie besøkte Sommercampen!

Det var hele 45barn tilstede på dagens sommercamp. I tillegg fikk vi besøk av landslagskeeper Cecilie Fiskerstrand som deltok med både keeperaktivieter og sin alltid positive tilstedeværelse! Utrolig kjekt og inspirerende!

Seier for A-laget

A-laget ønsker alle en riktig god sommerferie med 3-1 seier borte mot Godøy. I 1.omg hadde begge lag sine gode perioder, mens i siste halvdel var det våre gutter som kjempet og løpte mest.

Vinner Medlemslotteri LIL Fotball

Det nylig avholdte medlemslotteriet i LIL Fotball Yngres har blitt trukket. Vi gratulerer alle som har vunnet og samtidig takker alle som støtter våre loddselgere, gang på gang, og våre partnere som støtter oss med gevinster. Tusen Tusen takk! Her følger listen over heldige vinnere av flotte premier:

Invitasjon til Sommercamp 2019!

Også i år blir det Sommercamp gjennom hele Juli måned på LIL-TUN. Som i fjor gjennom et samarbeid med Sula Frivilligsentral! Tilbudet er for 6-14år og pågår i perioden 1.juli tom 26.juli! Sjekk bildet og saken for mer informasjon! Dette blir gøy!

Søker Trenere og Hovedansvarlig/Hovedtrener til Sommercamp 2019!

Årets Sommercamp er et samarbeid mellom Langevåg IL Fotball og Sula Frivilligsentral. (Invitasjon til Sommercamp vil komme i egen sak senere). Nå søker vi altså etter trenere til arrangementet - frist for å sende inn søknad er utgangen av torsdag 20.juni! Les mer!

Cecilie klar for sitt 3.mesterskap for NORGE!

Cecilie klar for sitt 3.mesterskap for NORGE! Lørdag sparkes Fotball VM i gang for kvinner i Frankrike. Vår egen Cecilie Hauståker Fiskerstrand gleder seg til sommerens store høydepunkt, samtidig hyller hun klubben i sitt hjerte, Langevåg IL. Vi har tatt en prat med Cecilie dagen før dagen!

Finfin bursdagsfeiring på Volda Stadion!

På klubbens 99-års hadde fire av våre fotballag seriekamp. Ikke nok med det, tre av disse var på Volda Stadion og alle feiret den store dagen med borteseier!

Uavgjort mot Vigra

Uavgjort 2-2 og poengdeling var fasiten etter 90min mot Vigra. Dagens beste LIL spiller Simon Vågnes sørget for målene for våre gutter.

Seier mot Ellingsøy!

Det ble en finfin seier og perfekt opplading til nasjonaldagen. Våre gutter kan gå i tog med hodet hevet etter at Ellingsøy ble sendt hjem med 4-0 på vår flotte og solfylte stadion ikveld!

16.Mai: Fotballens nasjonaldag!

Med hjemmekamp for A-laget mot Ellingsøy 18:30 og flere aldersbestemte kamper så er du velkommen til fotballfest på LIL-Tun dagen før dagen! Se oppsettet!

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langevåg IL
Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift