Vetle Digernes Nossen til AaFK

Langevåg Fotball leverer nok engang en ny spiller til toppklubben i regionen. Vetle har den siste tiden hospitert med klubben og har nå valgt å gå på permanent overgang til tangotrøyene. Vi ønsker Vetle hell og lykke på veien!

Inngår avtale med Sport`n Outlet!

Langevåg IL Fotball og Håndball inngår samarbeidsavtale med den nye sportsbutikken på Devoldfabrikken. Det er her du som medlem får kjøpt ditt klubbtøy fra både Umbro og Hummel. HUSK! Følg link i saken og meld deg inn i kundeklubben til butikken ? alle tilknyttet LIL Fotball og LIL Håndball må gjøre det, det gir klubben bonus, og du som medlem får din rabatt. LES MER!

Solveig Aannø gjenvalgt som leder i Langevåg IL!

Kveldens årsmøte var rolig, hyggelig og positivt. Et imponerende antall med nærmere 50personer tilstede gav en fin bekreftelse på engasjementet og kjærligheten for klubben, i alle ledd. Les mer om årsmøtet og se hvem som ble valgt.

Therese Slyngstad og Åge Rimstad tildelt prisen Årets Medlem!

Hovedstyret i LIL tildelte under årsmøtet Therese Slyngstad og Åge Rimstad prisen Årets Medlem for sin enorme innsats for klubben i 2018. De to har lagt ned en enorm jobb for både fotball og håndballgruppa i flere år og er virkelige verdige vinnere av prisen. Les hele begrunnelsen her.

Langevåg Sportscenter: Takk for oss!

Som dei fleste sikkert har fått med seg, er Langevåg Sportscenter inne i en avviklingsfase og stenger dørene i løpet av våren. Les hele saken!

Stolte årsmøtepapirer er klar!

Kommende mandag 4.februar kl 19:00 er det klart for årsmøte på klubbhuset. Her legges ut de tradisjonelle årsmøtepapirene med årsmeldinger, valg, saker og ikke minst klubbens regnskap. Det vitner om et år med stor aktivitet, og god kontroll på økonomien. Les mer og last ned papirene her!

Velkommen til Årsmøte 4.feb kl 19:00

Det kalles inn til årsmøte i LIL 4.februar kl 19:00 på LIL-Tun. Saker til styret sendes fortløpende og senest 14dg før årsmøtet.

LIL Fotball: GODT NYTTÅR!

2018 er inne i sine siste timer og 2019 står for døren. En liten nyttårshilsen tar vi oss tid til.

Kretstinget 2018

LIL Fotball har i helga vært representert på kretstinget til Sunnmøre Fotballkrets.

Ny medarbeider på plass!

Mirjam Alnes (38) er nå ansatt som ny administrasjon og regnskapsmedarbeider. Stillingen er 60% og er likt delt mellom Hovedstyret og Håndballgruppa.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langevåg IL

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift