Kretstinget 2018

LIL Fotball har i helga vært representert på kretstinget til Sunnmøre Fotballkrets.

Ny medarbeider på plass!

Mirjam Alnes (38) er nå ansatt som ny administrasjon og regnskapsmedarbeider. Stillingen er 60% og er likt delt mellom Hovedstyret og Håndballgruppa.

- Takk, og bra jobba alle sammen!

I dag arrangerte fotballgruppa miniturnering 6-9år på stadion. Det var mange i sving for å gjøre dagen mulig, en stor stor takk til alle våre dugnadsarbeidere i ulike funksjoner, både før, under og etter arrangementet. Klubben er utrolig glad for alle som er så positive til å gjøre en jobb for felleskapet i klubben, men som mest av alt er for alle våre kjekke og flinke fotballbarn! En stor takk til gjestende lag for besøket og velkommen tilbake! Til tross for en relativt lang og fyldig regnbyge såg vi mange smil og fine fotballøyeblikk! Bra jobba, alle sammen!

Oppstart Fotball 5-åringer 29.august 17:00!

Vi gjentar suksessen fra tidligere og starter med fotballtilbud for bygdas 5åringer. Onsdag 29.august går vi alså i gang med tilbudet! Velkommen til LIL, store og små:) Les mer for info om registrering m.m.

Søker etter Administrasjons - og regnskapsmedarbeider

Da vår dyktige medarbeider søker nye utfordringer søker vi etter hennes erstatter. Vi har ledig stilling som Administrasjons -- og regnskapsmedarbeider i 60%. Se hele teksten for stillingsannonse og søknadsinformasjon.

LIL-jenter på Talentleir!

I helga har vi hatt med fire LIL-jenter på den årlige talentleiren Sunnmøre Fotballkrets arrangerer.

Norway Cup 2018

Også i år deltar Langevåg med lag på Norway Cup. G16 reiser til hovedstaden med en gruppe på 34 spillere og 7 ledere fordelt på to lag. Kampoppsettet er klart. Du kan også følge laget på Snapchat og Instagram gjennom uken - add LILFotball.

Invitasjon til Sommercamp 2018

Som tidligere år blir det et tilbud gjennom juli måned på LIL-TUN. I år skifter dette navn fra de tradisjonelle sommertreningene til "Sommercamp 2018" pga utvidet tilbud og samarbeid med Sula Frivilligsentral! Tilbudet er for 6-13år og pågår i perioden 2.juli tom 27.juli! Sjekk bildet og saken for mer informasjon! Dette blir gøy!

Søker Trenere til Sommercamp 2018!

Som tidligere år vil vi arrangere sommeraktiviteter gjennom ferien for våre yngste i LIL Fotball, i år skifter det navn til "Sommercamp" pga utvidet tilbud og samarbeid med Sula Frivilligsentral! Og som vanlig er dette tiltenkt som trenerjobb til våre flinke ungdommer i klubben. Trenger du en liten, men kjekk sommerjobb, les mer og send inn søknad snarest! Dette blir gøy!

Påmelding TINE Fotballskole!

Helgen 16-17.juni arrangerer vi TINE Fotballskole på LIL-Tun. En fin helg der A-laget står klar og vil fylle dagene med kjekke aktiviteter for deltagerne! Les denne saken for å finne påmeldingslink og mer informasjon om fotballskolen!

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langevåg IL

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift