Nyhetsarkiv
08.12.2018 Kretstinget 2018
LIL Fotball har i helga vært representert på kretstinget til Sunnmøre Fotballkrets.
Vegard Riise Eikrem
01.10.2018 Ny medarbeider på plass!
Mirjam Alnes (38) er nå ansatt som ny administrasjon og regnskapsmedarbeider. Stillingen er 60% og er likt delt mellom Hovedstyret og Håndballgruppa.
Vegard Riise Eikrem
29.09.2018 - Takk, og bra jobba alle sammen!
I dag arrangerte fotballgruppa miniturnering 6-9år på stadion. Det var mange i sving for å gjøre dagen mulig, en stor stor takk til alle våre dugnadsarbeidere i ulike funksjoner, både før, under og etter arrangementet. Klubben er utrolig glad for alle som er så positive til å gjøre en jobb for felleskapet i klubben, men som mest av alt er for alle våre kjekke og flinke fotballbarn! En stor takk til gjestende lag for besøket og velkommen tilbake! Til tross for en relativt lang og fyldig regnbyge såg vi mange smil og fine fotballøyeblikk! Bra jobba, alle sammen!
Vegard Riise Eikrem
22.08.2018 Oppstart Fotball 5-åringer 29.august 17:00!
Vi gjentar suksessen fra tidligere og starter med fotballtilbud for bygdas 5åringer. Onsdag 29.august går vi alså i gang med tilbudet! Velkommen til LIL, store og små:) Les mer for info om registrering m.m.
Vegard Riise Eikrem
14.08.2018 Søker etter Administrasjons - og regnskapsmedarbeider
Da vår dyktige medarbeider søker nye utfordringer søker vi etter hennes erstatter. Vi har ledig stilling som Administrasjons -- og regnskapsmedarbeider i 60%. Se hele teksten for stillingsannonse og søknadsinformasjon.
Vegard Riise Eikrem
12.08.2018 LIL-jenter på Talentleir!
I helga har vi hatt med fire LIL-jenter på den årlige talentleiren Sunnmøre Fotballkrets arrangerer.
Vegard Riise Eikrem
25.07.2018 Norway Cup 2018
Også i år deltar Langevåg med lag på Norway Cup. G16 reiser til hovedstaden med en gruppe på 34 spillere og 7 ledere fordelt på to lag. Kampoppsettet er klart. Du kan også følge laget på Snapchat og Instagram gjennom uken - add LILFotball.
Vegard Riise Eikrem
21.06.2018 Invitasjon til Sommercamp 2018
Som tidligere år blir det et tilbud gjennom juli måned på LIL-TUN. I år skifter dette navn fra de tradisjonelle sommertreningene til "Sommercamp 2018" pga utvidet tilbud og samarbeid med Sula Frivilligsentral! Tilbudet er for 6-13år og pågår i perioden 2.juli tom 27.juli! Sjekk bildet og saken for mer informasjon! Dette blir gøy!
Vegard Riise Eikrem
15.06.2018 Søker Trenere til Sommercamp 2018!
Som tidligere år vil vi arrangere sommeraktiviteter gjennom ferien for våre yngste i LIL Fotball, i år skifter det navn til "Sommercamp" pga utvidet tilbud og samarbeid med Sula Frivilligsentral! Og som vanlig er dette tiltenkt som trenerjobb til våre flinke ungdommer i klubben. Trenger du en liten, men kjekk sommerjobb, les mer og send inn søknad snarest! Dette blir gøy!
Vegard Riise Eikrem
07.05.2018 Påmelding TINE Fotballskole!
Helgen 16-17.juni arrangerer vi TINE Fotballskole på LIL-Tun. En fin helg der A-laget står klar og vil fylle dagene med kjekke aktiviteter for deltagerne! Les denne saken for å finne påmeldingslink og mer informasjon om fotballskolen!
Vegard Riise Eikrem
10.04.2018 Treningsavgifter og Medlemskontigent på VIPPS faktura!
Det har aldri vært lettere å betale til Langevåg IL enn nå! Fra og med 2018 kan en betale sine treningsavgifter og medlemskontigent gjennom VIPPS Faktura! Du må "aktivere" VIPPS faktura under "motta regninger" i VIPPS -appen! Les mer for nyttig informasjon!
Vegard Riise Eikrem
15.03.2018 Lager Programblad og setter opp Infoskjerm!
Etter flere år uten Programblad jobber nå fotballgruppa med å få dette klart til sesongstart. Her blir det presentasjon av klubben og bedrifter som vil være med å støtte Langevågsfotballen. Videre skal en også sette opp en 50` infoskjerm på stadion som også skal være en fin arena for bedriftene å markedsføre seg på, eller viktig klubbinfo! Har du en bedrift som vil være med å markedføre seg og støtte Langevågsfotballen? Se mer info!
Vegard Riise Eikrem
04.03.2018 KLUBBSALG - UMBRO - TIRSDAG 13.mars 16:00 - 20:30
TIRSDAG 13.MARS er det klart for klubbsalg for Langevåg Fotball. Her får du klubbkolleksjonen til fotballgruppa, som er et "must" for alle! Her får klubbgenser, t-shorte, den NYE regnjakka og ikke minst den flotte NYE dunjakka! Pakketilbud får du også. Møt på klubbhuset for en god handel til kanongode priser og rabatter fra UMBRO! NB! Kun EN dag i år - altså Tirsdag 13.mars! Se PDF fil for tilbud!
Vegard Riise Eikrem
08.02.2018 Årsmøtet: Aannø leder LIL videre!
Det ble et årsmøte i fred og fordragelighet på klubbhuset ikveld. En fyldig årsmelding, godkjent regnskap og budsjett og ikke minst alle verv besatt. Solveig Aannø tok gjenvalg videre som leder og klubben er i gode hender med flinke folk i alle posisjoner!
Vegard Riise Eikrem
08.02.2018 Tore Havnegjerde ny Æresmedlem i LIL!
Dette var kvelden for å hedre de som virkelig fortjener det. Under årsmøtet ikveld ble en ny æresmedlem utnevnt, Tore Havngjerde fikk tildelt velfortjent heder og ære etter lang og tro tjeneste for klubben i hans hjerte. Vi gratulerer!
Vegard Riise Eikrem
08.02.2018 Lars Skrede og Marthe Gjethammer ble Årets Medlem!
På kveldens årsmøte ble prisen "Årets Medlem" utdelt. Dette er en pris for de som har lagt ned en ekstraordinær innsats i klubben. For 2017 ble det Lars Skrede og Marthe Gjethammer som fikk velfortjent heder for sitt store engasjement i klubben! Vi gratulerer!
Vegard Riise Eikrem
05.02.2018 Refleks til alle!
Fotball og Håndballgruppa deler nå ut refleks til alle sine aktive. Det er viktig å jobbe med holdninger som handler om å komme seg trygt, til å fra kamper og treninger. Refleks er i den forbindelse et viktig virkemiddel!
Vegard Riise Eikrem
27.01.2018 Årsmeldingene viser stor aktivitet i 2017!
Da er heftene med årsmeldinger, forslag, innstilling til valg, samt regnskap og budsjett i Langevåg IL ferdige og klare til årsmøtet 8.feb. Dette er stolte papirer som viser den enorme aktivteten idrettslaget står for. Her er mange nydelige bilder av hærlige øyeblikk i året som har gått, og ikke minst et solid regnskap. Innstillingen til valg i alle grupper er også på plass. Ta deg tid til å laste ned og lese de flotte dokumentene for klubben vår. (Bytt nettleser om du ikke får lastet ned..)
Vegard Riise Eikrem
23.01.2018 Treningskamperne for A-laget er klare!
A-laget er godt i gang med sesongoppkjøringen og melder om gode treninger og god stemning. Treningskampene fremover vinteren er også fastsatt og klare nå.
Vegard Riise Eikrem
15.01.2018 J16 klar for ny sesong - vil være gode forbilder!
Trener og laglederteamet for J16 er også klare for ny sesong, og hovedtrener Arnt Vidar Fiskerstrand ser frem til nye fotballopplevelser - Våre jenter skal være gode rollemodeller og forbilder for dei andre jentelaga i klubben sier Arnt Vidar.
Vegard Riise Eikrem
12.01.2018 Trafikalt grunnkurs på LIL-TUN
En av våre sponsorer, START Trafikkskule arrangerer Trafikalt Grunnkurs på LIL-TUN i uke5 (29.jan - 2feb). Alle kursdeltagere må være fyllt 15år før kursstart. Les mer for informasjon om påmelding!
Vegard Riise Eikrem
12.01.2018 Positivt engasjerte foreldre er flott!
Det er tidlig på året og fotballen ruller for fullt! Ny sesong står for døren med kamper og turneringer, hånd i hånd! I den forbindelse ønsker vi å pressisere klubbens retningslinjer ifb teknisk sone under kamp i barne og ungdomsfotballen i Langevåg IL, samt foreldrevettreglene. Dette går på hvordan vi ønsker foreldre og tilskuere skal opptre, og ikke minst hvor langs banen vi ønsker foreldrene skal gi sin hærlige støtte ifra!
Vegard Riise Eikrem
09.01.2018 Belmachi blir juniortrener!
Da kan vi med stor glede meddele at juniortrener nå er på plass. Amin Belmachi har takket ja til denne viktige oppgaven. Oppstartsmøte kommende søndag kl 18:00 på klubbhuset.
Vegard Riise Eikrem
09.01.2018 Trenerteam Guttelaget klart
Fotballsesongen er igang for fullt for de eldste lagene. Gode trenerteam er et viktig virkemiddel for å kunne gi et best mulig fotballtilbud, derfor er vi ekstra glade for at Pål Andrè Holen med flere tar enda et år som trener for G16. - Jeg gleder meg til nok et år med en flott gjeng spillere, og ikke minst sammen med et godt trener og laglederteam som gjør det kjekt å holde på forteller Holen.
Vegard Riise Eikrem
08.01.2018 Retningslinjer for sosiale medier i Langevåg IL
Hovedstyret har i samarbeid med gruppene i idrettslaget jobbet det siste året med å utarbeide retningslinjer for sosiale medier i Langevåg IL. På kveldens HS-møte ble retningslinjene vedtatt.
Vegard Riise Eikrem
07.01.2018 Innkalling Årsmøte Langevåg IL 8.Februar kl 19:00
Langevåg IL kaller inn til årsmøte Torsdag 8.februar kl 19:00 på klubbhuset, LIL-TUN. Det blir som tidligere vanlige årsmøte saker, valg, årsberetning, regnskap og evt innkomne saker. Saker sendes til styret innen 24.jan.
Vegard Riise Eikrem
14.12.2017 Svein Arne Sunde ny A-lags trener!
Det er med stor glede vi kan fortelle at ny trener for Langevåg IL sitt A-lag er klubblegenden Svein Arne Sunde! Etter noen år som trener i MSIL , Herd og FK Fortuna så er han altså tilbake i klubben han har spilt over 500kamper for.
Vegard Riise Eikrem
11.12.2017 News! Bestilling av Klubbluer!
Endelig kan vi fortelle at DU nå kan bestille en superkul klubblue i hærlig design, god kvalitet og ikke minst med våre klubbfarger og flotte logo! Du kan bestille luen over disken hos Langevåg Sportscenter MX Sport eller ved å sende en mail til vegard@langevagil.no! Les mer !
Vegard Riise Eikrem
27.11.2017 Julegavetips: Selger KaffePluss også i år!
I samarbeid med 7 Eleven bensinstasjon i Langevåg selger LIL Fotball også i den velkjente kaffe og varmdrikk ordningen via KaffePluss avtalen. Salget i fjor var vellykket med 400kopper! Spillere i LIL Fotball går i disse dager i gang med salget som kan gi gode inntekter til klubben. Les mer om organiseringen!
Vegard Riise Eikrem
26.10.2017 Fotballhall på Langevåg stadion
Sist uke fikk fotballstyret klarsignal fra hovedstyret i Langevåg IL om å igangsette arbeidet med prosjektering og finansiering av innendørs fotballhall på Langevåg stadion. Les mer!
Vegard Riise Eikrem
10.10.2017 Fordelsavtale med Flugger Farve
Vi har inngått avtale med Flugger Farve, butikken som tilbyr et bredt sortiment innen maling, trebeskyttelse, sparkel, malerverktøy, tapet og alt du måtte trenge til oppussingen av ditt hjem! Når du handler hos Flugger Farve får du 20% rabatt når du forteller du er fra Langevåg IL, og ikke nok med det, 5% av det du handler for går direkte til LIL og vår klubbkasse.
Vegard Riise Eikrem
06.10.2017 Vinnere av Høstlotteri LIL Fotball
Det er foretatt trekning i høstens lotteri for LIL Fotball. Se hvem som vant her!
Vegard Riise Eikrem
06.10.2017 Reklamasjon Klubbgensere LIL Fotball
I løpet av sommeren var det flere som reklamerte på plagget, siste frist for dette er nå satt til 20.okt. Videre informasjon om levering og prosessen rundt reklamasjon samt hvordan en går frem finner du i denne saken.
Vegard Riise Eikrem
19.09.2017 "12 Rette" i Langevåg Fotball
Som et ledd i å gjøre våre sportsplan kjent og hvordan barnefotballen vår skal drives så har klubben utarbeidet "12 Rette" i LIL Fotball. En viktig rettesnor og påminnelse om hvordan vårt fotballtilbud skal være.
Vegard Riise Eikrem
31.08.2017 Fotball for 1.klassinger(f.2011)
I 2016 startet vi opp med fotball for barna som er født i 2011. Dette er nå to ulike grupper med jenter og gutter som har drevet kjekk fotballaktivitet siste året. MEN, vi har plass til flere! Begynte du ikke i fjor, så vil vi ønske deg velkommen i år! Se mer info om tidspunkt og trenere.
Vegard Riise Eikrem
24.08.2017 Oppstart Fotball 5-åringer 30.august 17:00!
Vi gjentar suksessen fra tidligere og starter med fotballtilbud for bygdas 5åringer. Onsdag 30.august går vi alså i gang med tilbudet! Velkommen til LIL, store og små:) Se Mer info!
Vegard Riise Eikrem
17.08.2017 Junior/Damelag 2018?
Denne høsten vil LIL Fotball starte opp et tilbud med treninger for for fotballglade jenter fra 15 - 50år! Treningene starter opp torsdag 24.aug kl 20:00 på LIL-TUN. Tanken bak tiltaket er å sondere interessen for et mulig Junior/Damelag for 2018!
Vegard Riise Eikrem
28.07.2017 Følg LIL Fotball på Snapchat og Instagram på Norway Cup!
Ifb NC-deltagelsen til våre lag så blir det stor aktivitet på våre kontoer for både Snapchat og Instagram. Her vil du få unike øyeblikk og flotte bilder uken igjennom i Oslo. Add "LILFotball" på Snap og Insta NÅ!
Vegard Riise Eikrem
28.06.2017 Vinnere lotteri våren 2017
Fotball Yngres hadde i Mai sitt tradisjonelle lotteri. Videre hadde også G16 et pizzalotteri nylig. Trekningen i begge lotteri er foretatt og vinnerne kan du se her. Samtidig takker vi alle stort for at de er med å kjøper lodd til inntekt for LIL Fotball. Tusen takk!
Vegard Riise Eikrem
27.06.2017 5uker med Sommertrening! Oppstart mandag 3.juli kl 11:00!
Det er ferietid og det er tid for sommertreninger! Vi gjenntar suksessen fra tidligere år med treninger på anlegget for den som har lyst, gutter og jenter, gjennom hele sommeren i perioden 03.juli til 04.aug! Første økt starter mandag 03.juli og våre trenerer gleder seg til å møte barna! Se mer informasjon!
Vegard Riise Eikrem
13.06.2017 Søker trenere til sommertreningene!
Som tidligere år vil vi arrangere sommertreninger gjennom ferien for våre yngste i LIL Fotball. Og som vanlig er dette tiltenkt som trenerjobb til våre flinke ungdommer i klubben. Trenger du en liten, men kjekk sommerjobb, send inn søknad snarest!
Vegard Riise Eikrem
05.05.2017 Langevåg IL med Kriseberedskapsplan
Langevåg IL er et idrettslag med mange aktive, der vi favner om liten og stor. Krisesituasjoner kan inntreffe oss og ramme idrettslaget på så mange måter. I den forbindelse har hovedstyret vedtatt en Kriseberedskapsplan som skal være et viktig verktøy og hjelpemiddel hvis en krisesituasjon oppstår.
Vegard Riise Eikrem
29.03.2017 Langevåg og Aafk samarbeider om sesonkortsalg på CLS!
Fra dags dato og frem til og med 18.april kan du kjøpe sesongkort på Color Line Stadion og samtidig støtte Langevåg IL Fotball med hele 500,- pr kort! En fanastisk mulighet til å støtte tangotrøyene ringside på CLS, og ikke minst så sørger du for et viktig bidrag til Langevåg IL Fotball. Følg anvisningen i saken og gå til innkjøp du også! (Foto Pamfoto)
Vegard Riise Eikrem
01.03.2017 Fotballforsikringen 2017
Alle våre fotballspillere fra barn til senior er forsikret gjennom klubbens lagsforsikringer, så lenge de er registrert. Om du derimot ønsker å tegne utvidet forsikring så kan du gjøre det selv gjennom å besøke www.fotballforsikring.no
Vegard Riise Eikrem
01.03.2017 Klubbsalg - Umbro - 8-9.mars: Pakketilbud 2!
Som kjent så lanserer vi mulige pakker som en kan sikre seg under klubbsalget neste onsdag og torsdag med åpningstider fra 17:00. Nå er vi kommet til Pakketilbud2 som består av den nye klubbgenseren, fotballstrømper, shorts og selvsagt den nye klubb tshorten! En uslåelig pris for både voksen og barn!
Vegard Riise Eikrem
01.03.2017 Klubbsalg - Umbro - 8-9.mars: Pakketilbud 1!
Under klubbsalget neste onsdag og torsdag lanserer vi to ulike pakketilbud til våre medlemmer. Pakketilbud 1 består av den helt nye klubbgenseren og den nye klubb-tshorten for både barn og voksen! Sjekk bilde!
Vegard Riise Eikrem
22.02.2017 BLI MED I SCORINGSKLUBBEN!
Hei, Langevågpatriot! "Jeg heter Albert Devold, er kaptein på A-laget til Langevåg, og stolt av å spille for mitt kjære Langevåg! I år har vi en scoringsklubb der man på en enkel måte kan gi en skjerv til oss per mål vi lager i serien. Fyll inn skjemaet under så er man medlem. Det er fort gjort, og betyr mye for oss på A-laget. Som medlem er du også med i trekningen av premier på hver eneste hjemmekamp. Bli med da vell!" Gå inn på saken og du finner mer informasjon om hvordan du blir med.
Vegard Riise Eikrem
22.02.2017 KLUBBSALG - UMBRO - 8.-9.MARS PÅ LIL-TUN: Obs, NY klubbgenser!
ONSDAG 8.mars og TORSDAG 9.mars er det klart for klubbsalg for Langevåg Fotball. Her får du klubbkolleksjonen til fotballgruppa, som er et "must" for alle!NY Klubbgenser og jakke fra Umbro sin nyeste serie "Sublime" er blant mange gode ingredienser! Møt på klubbhuset for en god handel til kanongode priser og rabatter fra UMBRO! Se PDF fil for tilbud!
Vegard Riise Eikrem
31.01.2017 Årets første mot Skarbøvik! Velkommen til kamp!
A-laget har trent godt siden sesongslutt i fjor, med bra trøkk både i november og desember. Etter en måned ut i det nye året er det også nå klart for treningskamper. Torsdag 18:30 kommer fjorårets rival Skarbøvik på besøk på LIL-TUN! Se også hele listen av treningskamper her.
Vegard Riise Eikrem
29.01.2017 Stolte Årsmøtepapirer er klare!
6.februar kl 19:00 er det klart for årsmøte i Langevåg IL på klubbhuset. Nå er også papirene til årsmøtet klare til nedlastning. Et stolt og riholdig hefte på 92sider forteller om den enorme aktiviteten i 2016, og ikke minst et grundig hefte på 28sider med regnskap som forteller tallenes klare tale!
Vegard Riise Eikrem
16.01.2017 Politiattester i Langevåg IL
Det er tid for å ta en ny runde på ordningen med Politiattester for alle tillitsvalgte i Langevåg IL. Dette omfatter alle som har kontakt med mindreårige/funksjonshemmede, uansett verv/rolle i klubben. Les hele saken for å få informasjon om hvordan du går frem.
Vegard Riise Eikrem
06.01.2017 Nytt år, nye muligheter og nytt styre!
Det nærrmer seg årsmøte for LIL og valg av nytt styre i fotballgruppa. - Det blir nok endel som takker av nå, og dermed trenger vi flere nye ansikter i fotballstyret, - Så vi inviterer folk til å være med å bidra både i styrearbeid og andre viktige oppgaver i klubben, til det beste for våre barn og unge forteller styreleder Trond Tafjord.
Vegard Riise Eikrem
04.01.2017 Oppstart for Guttelaget!
Fotballen har begynt å rulle igjen og nå er også G16 igang. Ikveld var det klart for både spillermøte og påfølgende trening. Hele 35spillere var på plass.
Vegard Riise Eikrem
03.01.2017 Treningskamper A-laget
Vinterens treningskamper for A-laget er klare, her finner du en oversikt.
Vegard Riise Eikrem
03.01.2017 Innkalling Årsmøte Langevåg IL 6.Februar kl 19:00
Langevåg IL kaller inn til årsmøte mandag 6.februar kl 19:00 på klubbhuset, LIL-TUN. Det blir som tidligere vanlige årsmøte saker, valg, årsberetning, regnskap og evt innkomne saker. Saker sendes til styret innen 22.jan.
Vegard Riise Eikrem
02.01.2017 Pawel Pijeko keepertrener i LIL Yngres!
Et ledd i å styrke keeperutviklingen i klubben har vi nå fått på plass en keepertrener med hovedfokus i barne og ungdomsfotballen. Pawel Pijeko som var trener for G16 i fjor går inn i denne rollen.
Vegard Riise Eikrem
02.01.2017 Christian Jensen er tilbake!
Etter noen år hos vår nabo i MSIL har Christian Jensen i dag vendt "hjem" og takket ja til å være med i en rolle i teamet rundt A-laget for årets sesong!
Vegard Riise Eikrem
23.12.2016 Nesten 400 KaffePLuss kopper ble solgt, og vinnerne er kåret!
Vi har nå avsluttet KaffePluss salget og tallenes tale er klar! Både beste lag og beste selger er kåret, og vinnerne er....(les mer!)
Vegard Riise Eikrem
22.12.2016 Fyrverkerisalg på LIL-TUN i Romjula!
Også i år er det salg av fyrverkeri på LIL-TUN! Langevåg Storkiosk AS selger, og med ditt kjøp støtter du også Langevåg IL. KJØP DITT FYRVERKERI på LIL-TUN, åpent hele Romjulen 10:00 - 20:00. Se vedlagt PDF/Link for informasjon om priser og produkter.
Vegard Riise Eikrem
21.12.2016 Takk for i år, og riktig GOD JUL!
Et julebrev med et skråblikk på året som har gått. "Trolig får de betalt gjennom opplevelser, gleden av å kunne bidra er ofte større en gleden av å motta. Slik er våre trenere og lagledere" "Jeg tror ikke det finnes noen spillergruppe som er så positivt innstilt til dugnadsarbeid som vårt A-lag er. På dette feltet står de frem som gode forbilder...." "Fotball for 5åringer, 6åringer. Kaos. Et hærlig kaos. Løper alle veier. .."
Vegard Riise Eikrem
13.12.2016 Organisering av utlevering/henting KaffePluss avtalen!
Det er tid for å runde av salget av KaffePluss avtalen, vedlagt følger informasjon rundt organiseringen av henting/betaling.
Vegard Riise Eikrem
12.12.2016 Sesongkortsalg 2017!
I kveld braker det løs med sesongkortsalg på klubbhuset! Fra klokka 19 er det bare å ta turen på LIL-tun for å sikre deg årets morsomste julegave. Møt spillere og trenere, få deg en kopp kaffe og husk 400 kroner, Sping appen eller et bankkort. Vel møtt!
Vegard Riise Eikrem
12.12.2016 Egil Gresdal fortsetter som Juniortrener!
Det er flott å kunne fortelle at Egil Gresdal fortsetter som juniortrener også i 2017.
Vegard Riise Eikrem
12.12.2016 Trenerteam for G16 klart!
Også teamet for neste års guttelag er klart. En stor gruppe trenere er klar til å bidra i det som kommer til å bli en stor og flott G16 gruppe med i overkant av 35spillere. Pål Andre Holen vil være hovedtrener, men med seg får han et meget solid trenerteam.
Vegard Riise Eikrem
07.12.2016 Sværen tar to nye år!
Den ene etter den andre har signert nye avtaler med LIL siste dagene. Den siste er årets keepertrener Ivar Sværen som har forlenget sin avtale!
Vegard Riise Eikrem
07.12.2016 Gjethammer er med videre!
Brikkene rundt A-laget detter sakte men sikkert på plass i disse tider. Gledelig har nå Roger Gjethammer signert ny avtale med LIL Fotball for de neste to årene.
Vegard Riise Eikrem
06.12.2016 Hoem signerte for tre nye år!
I helgen ble det klart at Rune Hoem har signert en treårsavtale som hovedtrener for Langevåg IL. Dette betyr at vi med stor glede kan fortelle Hoem vil være med ut 2019!
Vegard Riise Eikrem
06.12.2016 Prisvinnere LIL Fotball 2016
Et av høydepunktene ved årets julebord for fotballgruppa var utdelingen av prisene for våre to lag A-laget og Juniorlaget. Fortjente prisvinnere ble klappet frem på podiet til applaus og ærede blikk fra forsamlingen. Se hvem som vant her!
Vegard Riise Eikrem
06.12.2016 Dugnadspris til Holen og Engeseth!
Ved julebordet til Fotballgruppa ble årets dugnadspris i seniorlaga delt ut. Carl Fredrik Engholm Holen og Mari Engeseth mottok prisen for sin strålende innsats for felleskapet året igjennom.
Vegard Riise Eikrem
22.11.2016 «Livet er ikke det verste man har og om litt er kaffen klar»
Fotballgruppa igangsatte nylig salg av KaffePluss. En avtale som gir deg som kjøper disse koppene ubegrenset varm drikke på Shell/7-Eleven stasjonene. Et flott tilbud for kunden, en fin inntektskilde for klubben. Vår trofaste lagledere formidler villig ut klubbens «stunt» i jakten på å få inn noen ekstra kroner. Lojalitet. Felleskapsforståelse.
Vegard Riise Eikrem
21.11.2016 Den perfekte Julegave, LIL Fotball selger KaffePluss!
I samarbeid med Shell/7 Eleven selger LIL Fotball den velkjente kaffe og varmdrikk ordningen via KaffePluss avtalen. Alle spillere i LIL Fotball går i disse dager igang med salget som kan gi gode inntekter til klubben. Ordningen er velkjent og veldig populær! Det blir også konkuranse mellom lagene som melder inn mest salg, og ikke minst mellom alle selgerne! Les mer!
Vegard Riise Eikrem
30.10.2016 Invitasjon til Foredrag fra Antidoping Norge på FRIHEIM 1.nov(obs - nytt sted!)
1.nov kl 18:00 på FRIHEIM(obs! nytt sted) får vi besøk av Antidoping Norge som vil komme å å holde et foredrag for spillere, trenere, ledere og foreldre i LIL. Les mer!
Vegard Riise Eikrem
17.10.2016 Friluftsliv også i mørket! Torsdag 3.nov! Obs ny dato!!
Torsdag 3.nov inviterer valfag friluftsliv ved Sula Ungdomsskole til fjelltur! Målet med denne turen er å sette fokus på den fantastiske mørketiden og ikke minst at det er utrolig artig å gå på fjellet med lykten i hånden eller på hodet! Rollonhytta og Vonhytta vil holde åpent fra 17 - 21 og overskuddet vil gå direkte til Røde Kors sitt arbeid i Syria. Les mer.
Vegard Riise Eikrem
10.10.2016 Takk!
Reaksjonene etter gårsdagens showkamp er utrolig positive i alle kanaler. Det var en nydelig dag på LIL-TUN og et stort TAKK til alle som bidrog er på sin plass. Les mer.
Vegard Riise Eikrem
30.09.2016 Storkamp: AAFK - HØDD 9.okt 16:00 på Langevåg Stadion!
Søndag 9.okt er vi vertsskap for storkampen mellom Aafk og Hødd kl 16:00 på LIL-TUN. Inntektene ved kampen går til TV-Aksjonen. Her blir det garantert folkefest og fotballfest når de to rivalene møtes til dyst for en god sak, på vår bane! Vi oppfordrer alle til å ta turen - dette blir kjempekjekt! Les mer!
Vegard Riise Eikrem
30.09.2016 Loppemarked på LIL-TUN 29.okt 13:00 - 16:00!
Vi arrangerer loppemarked på LIL-Tun 29.okt 13:00 - 16:00. Rydd i kjeller og på loft og lever lopper på klubbhuset torsdag 27.okt og fredag 28.okt mellom 18:00 - 20:00! Les mer!
Vegard Riise Eikrem
22.09.2016 Klubbdager - MX Sport Langevåg
Ut September måned er det klubbsalg i butikken til MX Sport Langevåg. Her får du gode rabatter på Umbro sitt klubbtøy og Mizuno sine joggesko. I tilegg får du også rabatter på ordinære varer.
Vegard Riise Eikrem
25.08.2016 TINE FOTBALLSKOLE 1-2.OKTOBER
Helgen 1.-2.okt arragerer vi TINE FOTBALLSKOLE! Spillere og trenere fra A-laget Langevåg blir instruktører og vi vet det blir kjekke fotballdager på stadion! Vi får også besøk fra AAFK. MELD deg på!
Vegard Riise Eikrem
24.08.2016 Lisa går til Fortuna!
Fotballkeeper Lisa Petrine Raknes (15) er nok ein Langevågsspelar som skiftar farge på drakta si. - Sist veke vart det klart at Langevåg IL, Fortuna og Lisa er einige om overgang til 1.divisjonsklubben Fortuna.
Vegard Riise Eikrem
22.08.2016 Oppstart Fotball 5-åringer 31.august 17:00!
Vi gjentar suksessen fra i fjor og starter med fotballtilbud for bygdas 5åringer. Onsdag 31.augst går vi alså i gang med tilbudet! Velkommen til LIL, store og små:) Se Mer info!
Vegard Riise Eikrem
27.07.2016 Følg LIL Fotball på Snapchat og Instagram på Norway Cup!
Ifb NC-deltagelsen til våre lag så blir det stor aktivitet på våre kontoer for både Snapchat og Instagram. Her vil du få unike øyeblikk og flotte bilder uken igjennom i Oslo. Add "LILFotball" på Snap og Insta NÅ!
Vegard Riise Eikrem
26.07.2016 LIL Fotball på Snapchat og Instagram!
Ifb NC-deltagelsen til våre lag så har vi opprettet egne kontoer for både Snapchat og Instagram. Her vil du få unike øyeblikk og flotte bilder uken igjennom i Oslo. Add "LILFotball" på Snap og Insta NÅ!
Vegard Riise Eikrem
26.07.2016 Langevåg er klar for fotballfest på Norway Cup!
Også i år deltar Langevåg IL med lag i verdens største fotballturnering. Til helgen sparkes turneringen i gang, og LIL stiller med hele fire lag. Se kampoppsettet her!
Vegard Riise Eikrem
23.06.2016 5uker med Sommertrening! Oppstart 27.juni!
Det er ferietid og det er tid for sommertreninger! Vi gjenntar suksessen fra tidligere år med treninger på anlegget for den som har lyst, gutter og jenter, gjennom hele sommeren i perioden 27.juni til 29.juli! Første økt starter mandag 27.juni og våre trenerer gleder seg til å møte barna! Se mer informasjon!
Vegard Riise Eikrem
16.06.2016 Ikveld: Gi en gave i SPING og se Langevåg - Skarbøvik live på Youtube! Få link her!
4.div kampen mellom Skarbøvik og Langevåg direktesendes ikveld på nettet. I tilegg til at vår lokalavis Sulaposten har gått inn og sponset kampen så oppfordrer vi seerne til å gå inni SPING appen og gi en gave for å være med å dekke utgiftene til sendingen!
Vegard Riise Eikrem
13.06.2016 Ungdom: Sommerjobb?
Fotballgruppa tar også i år sikte på å arrangere sommertreninger på LILTUN i Juli. I den forbindelse søker vi trenere til ulike oppgaver. Er du interessert og vil søke? Les mer!
Vegard Riise Eikrem
09.06.2016 Last ned Betalingsappen SPING for bruk i Stadionkiosken på LIL-TUN!
I samarbeid med vår hovedsponsor Sparebanken Møre har vi nå fått på plass betalingsappen SPING som kan nyttes når en skal handle i Stadionkiosken på LIL-TUN. Følg anvisningen og last ned Appen nå - den får du bruk for!:)
Vegard Riise Eikrem
09.06.2016 Ikveld: Skodje - Langevåg sendes direkte på nettet!
4.div kampen mellom Skodje og Langevåg direktesendes ikveld på nettet. Dette kommer i stand etter at vår lokalavis Sulaposten har gått inn og kjøpt rettighetene til kveldens forestilling. Så har du ikke sjans å komme på kamp - bruk linken og se kampen direkte!
Vegard Riise Eikrem
25.05.2016 Vetle Fiskerstrand tatt ut til Statoil Talentleir i Porsgrunn!
Dobbel glede i dag når også Vetle Fiskerstrand ble tatt ut til Statoil sin Talentleir i Porsgrunn til sommeren. Utrolig kjekt for klubben og veldig fortjent for Vetle!
Vegard Riise Eikrem
25.05.2016 Vilde Kroken tatt ut på Norges J15 landslag!
Vilde Kroken blei i dag tatt ut på Norges landslag for J15. En stor dag for Vilde og hennes familie, men også en stor dag for hele LIL som gleder seg veldig over uttaket! - Veldig kjekt og motiverende, stolt og glad for at jeg spiller i Langevåg sier Vilde!
Vegard Riise Eikrem
11.05.2016 Godøy - Langevåg sendes live på Youtube!
Vi gjentar suksessen fra forrige uke direktesender 4.div kampen mellom Godøy og Langevåg torsdag 12.mai. Dette kommer i stand etter at vår lokalavis Sulaposten og Rema 1000 Strandagata har gått inn og kjøpt rettighetene til kampen. Så har du ikke sjans å komme på kamp - bruk linken fra Youtube og se kampen direkte!
Vegard Riise Eikrem
04.05.2016 Kveldens 4.div kamp sendes live på Youtube!
4.div kampen mellom Langevåg og Emblem direktesendes ikveld på nettet. Dette kommer i stand etter at vår lokalavis Sulaposten har gått inn og kjøpt rettighetene til kveldens forestilling. Så har du ikke sjans å komme på kamp - bruk linken og se kampen direkte!
Vegard Riise Eikrem
13.04.2016 Tirsdag 19.april - Oppstart av "Langevåg Fotball Ekstra"
Tirsdag 19.april starter fotballgruppa opp et ekstra treningstilbud for dei ivrigste jentene og guttene for 7.-10.kl på LIL-TUN Tirsdager 14:30. Les hele saken for mer informasjon om påmelding! Dette er et ekstra tilbud for dei som vil trene mer!
Vegard Riise Eikrem
11.04.2016 Serieåpning 4.div - Inviterer alle på spillere på kamp!
Kommende torsdag åpner A-laget med årets første seriekamp, heime mot Valder. Etter en lang og god treningsvinter er det endelig klart for å kjempe om poeng! Vi ønsker så mange som mulig på kamp og oppfordrer alle våre spillere i aldersbestemte klasser om å ta turen og støtte A-laget i kampen mot Valder 18:30 Torsdag 14.april!
Vegard Riise Eikrem
18.02.2016 LIL: Innkalling Ekstraordinært Årsmøte 10.mars
Hovedstyret i Langevåg IL kaller medlemmene inn til ekstraordinært årsmøte 10.mars kl 19:00 på LIL-TUN. Sak som skal opp til behandling er "Vonløypesaka".
Vegard Riise Eikrem
17.02.2016 KLUBBSALG - UMBRO - 2.-3.MARS PÅ LIL-TUN
oNSDAG 2.mars og TORSDAG 3.mars er det klart for klubbsalg for Langevåg Fotball. Her får du klubbkolleksjonen til fotballgruppa, som er et "must" for alle! Klubbgenser og jakke fra Umbro sin nyeste serie UX-1 er blant mange gode ingredienser! Møt på klubbhuset for en god handel til kanongode priser og rabatter fra UMBRO! Se PDF fil for tilbud!
Vegard Riise Eikrem
15.02.2016 G16 til 1.div og G19 til 2.div
Guttelaget vant hele 3 av 4 kvalifiseringskamper og er dermed klar for 1.div i G16 klassen. Når det gjelder G19 gikk det ikke slik, etter tre tap av tre mulige blir det 2.div på våre gutter i 2016.
Vegard Riise Eikrem
15.02.2016 Sebastian vant i Malmø!
Sebastian Vegsund fortsetter å levere gode prestasjoner i bordtennis. I helga som var vant han og sin kjente kompangjong Tommy Urhaug turneringen for Norges Bordtennislandslag for funksjonshemmede. Vi gratulerer!
Vegard Riise Eikrem
15.02.2016 Solveig tar over klubba!
På årsmøtet 1.feb ble det lederbytte i Langevåg IL. Mangeårig hovedleder Kåre Bakken gav stafettpinnen videre til Solveig Aannø som ble valgt til ny leder av Langevåg IL! Vi takker Kåre for stor innsats og ønsker Solveig velkommen!
Vegard Riise Eikrem
29.01.2016 Årsmøtet 1.feb 19:00: "Fra Fjørtofta til Champions Leauge"
Ved årsmøtet kommende mandag 1.feb 19:00 får vi finfint besøk av Karl Oskar Fjørtoft, assistenttrener i Aafk. Her får vi en spennende reise med gode historier og refleksjoner fra et fotballliv med store høydepunkt som den gangen han møtte Zinedine Zidane til duell på midtbanen i Champions Leauge! Et artig innlegg som han kaller "Fra Fjørtofta til Champions Leauge" Dette må du ikke gå glipp av - MØT OPP!
Vegard Riise Eikrem

Langevåg Idrettslag
Remane 78
6030 Langevåg

Epost: post@langevagil.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift