KLUBBSALG - UMBRO - TIRSDAG 13.mars 16:00 - 20:30

TIRSDAG 13.MARS er det klart for klubbsalg for Langevåg Fotball. Her får du klubbkolleksjonen til fotballgruppa, som er et "must" for alle! Her får klubbgenser, t-shorte, den NYE regnjakka og ikke minst den flotte NYE dunjakka! Pakketilbud får du også. Møt på klubbhuset for en god handel til kanongode priser og rabatter fra UMBRO! NB! Kun EN dag i år - altså Tirsdag 13.mars! Se PDF fil for tilbud!

SE PDF TIL HØYRE FOR Å LASTE NED TILBUDSARKET!

Det er ny klubbkolleksjon for 2017 og 2018, med ny klubbgenser, klubbjakke og t-shorte, dunjakke, regnjakke blant annet. Den nye klubbgenseren er blitt et "must" for alle, men også jakkene er populære.

Også i år tilbys en pakke med utstyr til svært rabbattert pris - Se PDF til høyre.

Klubbkolleksjonen til LIL Fotball er rabbatert med 30%, så dette må du ikke gå glipp av! Hele kolleksjonen vil være tilgjengelig for prøving! Noe får du kjøpt over disk, andre ting må du bestille. Utover klubbgenser, treningsbukser, t-shorte, shorts og strømper, så er det NYE produkter som en solid regnjakke, og ikke minst den superlette dunjakken til en fin pris! Klubblua får du også bestilt!

Også i år vil det være Pakketilbud, det vil være T-shorte, Shorts og Strømper til kun 499,- (Se PDF til høyre)

Når det gjelder klubbkolleksjonen, så gjør du dine bestillinger på klubbhuset, mens du henter og betaler hos Langevåg Sportscenter når varene er komt.

Men det vil også være salg av endel tilbudsvarer fra Umbro, diverse fritidstøy og sko med rabatter på opptil hele 70%. Der kan du betale både med kort og kontanter! 

Åpningstid på klubbhuset vil være 16:00 - 20:30 Tirsdag (Men der er folk klubbhuset hele dagen som kan ta i mot om ønskelig...)

Velkommen - vi sees!:)

(Om ikke du har anledning å komme Tirsdag 13.mars i oppgitt tidsrom så kan du stikke innom Sporten i løpet av uka)

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift