Lars Skrede og Marthe Gjethammer ble Årets Medlem!

På kveldens årsmøte ble prisen "Årets Medlem" utdelt. Dette er en pris for de som har lagt ned en ekstraordinær innsats i klubben. For 2017 ble det Lars Skrede og Marthe Gjethammer som fikk velfortjent heder for sitt store engasjement i klubben! Vi gratulerer!

Om de to prisvinnerne ble følgende lest opp for årsmøtet:

Den første nominerte har i en årrekke vært svært aktiv i idrettslaget. Han har vært spiller, trener, lagleder og tillitsvalgt i flere posisjoner.
Med sin vinnende personlighet har han påvirket mange til å tørre å engasjere seg i idrett og motivert til samarbeid. 
Han har vært en pådriver for å legge til rette for aktivitet gjennom å organisere dugnader, selge inn samarbeidspakker og ikke minst sørge for aktiv gjennomføring og signering av slike. På denne måten har hans innsats gjennom mange år gagnet barn og unge i Langevågen og på Sula. Det å bidra til at oppvoksende generasjon skal få oppleve samhold, mestring, vennskap og glede glir godt inn i verdi settet til Langevåg IL

I 2017 har han vært leder i håndballgruppa og trener på damelaget. I tillegg har han arbeidet mye med sponsoravtaler og markedsarbeid - og har hatt god dialog med mange gode samarbeidspartnere for håndballgruppa.

Sulahallen har blitt gul og blå under hjemmearrangement og han har også stått for design og innkjøp av seil, flagg, telt osv. Her er Langevåg IL sine kjerneverdier tydelig profilert

Årets medlem: Lars Skrede!

 

Den andre nominerte har vært fast medlem av HS i vel snart 14 år og har vært dedikert medlem av Vonhytta siden i 1991.

27 år som aktiv i Vonhytta, siste 11 år som medlem av styret. Hun er ikke er redd for å ta i ett tak, enten det er på LILTUN eller for Vonhytta.

Gjennom 2017 har hun vært trofast baker til kiosken ved de fleste senior fotballkampene. Ikke bare supportere, men HS har stadig vekk fått nyte godt av hennes bake ferdigheter. Kanskje særlig Vegard :) Hun har vært ivrig med å hjelpe Britt-Laila med å stelle for dugnadsgjengen rundt LILTUN.

Hun stiller sammen med BL til å vaske og shine huset før utleie når som helst. I 2017 har hun som leder også tatt ekstra tak for å få i stand nytt tak på Vonhytta, og hun var en ivrig bidragsyter for å ha Vonhytta klar til Helikopterarrangementet høsten 2017. Alltid blid på fjellet, varm hytte kaffe og buljong. De mange turgåerene har i år, som andre år, blitt tatt godt i mot. Ho har på forbilledlig måte vært et stolt ansikt utad for vår klubb. Hun har vært med i Vonhytta siden 1991, i en alder av 14 år begynte hun som hyttevakt sammen med to onkler. 

Årets medlem Marthe Gjethammer!

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift